Necati Şahinkaya

Necati Şahinkaya

BAŞKAN ADAYLARI

Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayları açıklandı. Başkanlar çalışmalarına başladılar. Seçim çalışmaları kış mevsiminde oolacağı için, zorluklar olabilecektir. Belediye Başkan ve Üyelerinin seçimi köylerde seçmenlerin işleri olmayacağından seçime katılım fazla olacaktır.
MHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferhat Günaydın Samsun da bilinen bir isim. Samsun da hastaneler de doktorluk ve baş hekimlik yapan, Samsun için neler yapılacağını bilen, çözüm üretecek yeri geldiğinde yirmi dört saat çalışabilecek, enerji dolu, yapacağı işleri halkla yaplaşabilecek, Başkan olduğunda rahatça yanına gidilebilecek insandır. Başkan köye gittiğinde, tedavi ettiği hastalar başkanla hastane hatıraları paylaşılacaktır. Tanıyan çok insan olacaktır.
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş göreve başladığında belediyeyi borçlu almıştır. Belediyeyi borçlu almasına rağmen başarılı çalışmalar yapmıştır. İlkadım İlçesinin günlük nüfusu, çevre İl ve İlçelerden gelenlerle nüfusu çok hareketli ve kalabalık olmaktadır. Okulların çoğunluğu da İlkadım da bulunmaktadır. Alış veriş yerleri de İlkadım da olduğundan bazı saatlerde kalabalık dahada çok olmakta. İlkadım Belediyesi, kaliteli ve uygun fiyatla ekmek sorununa çözüm bularak herkesin bütçesine katkıda bulunmuştur.
Asfalt ve yol çalışmaları, araç filosu, hilal kart, askıda ekmek, çorba ekmek, Sosyal ve Kültürel çalışmalar yapılmıştır. En fazla asfalt ve yol yapan başkandır. Necattin Demirtaş başkan olmadan önce, uzun yıllar kamunun çeşitli kademelerinde görev yapmıştır. Bunlardan bazıları, Yem Sanayii Yönetim Kurulu Başkanı, Tarım kredi kooperatifleri bölge müdürlükleri, Türkiye Halk Bankası personeli vakfı genel müdürü, Türkiye Ziraat odaları birliği odalar organizasyon müdürü, Çalışma ve Sosyal güvenlik Bakanlığı yatırım ortamını iyileştirme koordinasyon kurulu üyesi, Vergi konseyi üyesi, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkan danışmanı, Başkan her türlü zor işleri başarabilecek tecrübe ve bilgiye sahip, ikinci dönemde ilkadıma çok hizmetler yapabilecek, üzüntü ve sevinci zamanı yettiğinde paylaşan başkandır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Necati Şahinkaya Arşivi
SON YAZILAR