Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

ZAMANDA GEZİNTİ

TEFEKKÜR

Dursen Özalemdar

 

ZAMANDA GEZİNTİ

 

Küfür olarak tarif edilen, Kötü yolda olanlar, Hak ve Hukuka riayet etmeyenler, İnançsızlar, Ashab-ı Şimalciler. BOHEMCİLER-ÇAPULCULAR-TALANCILAR-TAHRİBATÇILAR-AHLAKSIZLAR-İÇKİ-ZİNA ve GAYRİ MEŞRU İLİŞKİLERİ meşrulaştırmak isteyenler. Bu fiilleri işleyenler, bu fiillere destek verenler. Hepsi KÜFÜR milleti tarifine girmektedir.

 

 

Bir manada Ahır zamanda zuhur edecek, YECUC MECUC’ e benzeyen bu karakterin, İnsanlık tarihinde zaman zaman, değişik coğrafyalarda ortaya çıkışını görüyoruz. Aynı karakteri, Müslüman ülkelerde de görmemize rağmen, Gayri Müslim ülkelerde de ,  gördüğümüzdür.

 

Bundan başka, Siyasi liderler, Siyasi partiler, Sermaye kesimi, Baronlar, Teknokratlar, Bürokratlar, Basın, Yayın, Medya, alta doğru, AYAK TAKIMI tabirine sokulan fertler ve yığınları görmekteyiz.

 

Kılıçdaroğlunun ÇAPULCULARIN başı olarak kendini ilan etmesi, bu ifade ile Nikâh şahitliği yapması, Evlenen çifte, yeni ÇAPULCULAR peydahlamaları yolundaki dilek ve temennisi, bu sapkınlığın boyutunu göstermesi bakımından ilginçtir.

 

Bu tür kurgularla, ÜLKEYİ SOYANLARIN, HALKIMIZI FAKİR BIRAKANLARIN oyunlarını, yakın tarihimizi inceleyen her merak edence  bilinmektedir.

 

 

 
   

5 Mayıs 1960 tarihinde, CHP nin YALAN ve TAHRİKLERİ ile, Ankara Kızılay meydanında öğrencilerin “Sivil İtaatsizlik Hareketi” adı altındaki AYAKLANMA alanına arabası ile gelen Devrin Başbakanı ADNAN MENDERES, arabasından iner, bir genç yakasına yapışır, “HÜRRİYET İSTİYORUZ” bağırtısı karşısında, Menderes; “Kızılay meydanında BAŞBAKAN ile KONUŞUYOR, YAKASINA YAPIŞIYOR, ve Hürriyet istiyoruz diyorsun, bundan büyük bir hürriyet olabilir mi “diyerek, ordan ayrılıyor.

 

Not- Bu kişinin o zaman bu işlerin başını çeken DENİZ BAYKAL olduğu söylentisi yayılmıştı.

 

Aradan 55 yıl geçti. 1960 askeri darbesi içinde yer alan ALP ARSLAN Türkeş İhtilal sözcüsü olarak, TRT Mikrofonlarından İHTİLAL BEYANNAMESİNİ okuyarak, ihtilal içinde ispat’ı vucut ederken, Varislerinin AVRUPA BANKALARINDAKİ hazinesini pay etme kavgasını da gördük.  Bu gün BAHÇELİ’NİN de aynı karakterle MİLLİYETÇİLİK’ i kullanarak, CHP nin oyununa PAYANDA olması, CHP lilerin MHP mitinglerine iştiraki ile iktidara alternatif görüntüsü verdirilmesi, geçmişte tespit edilen görüntüler iken, PKK ve siyasi oluşumu, HDP nin CHP destekli, yeni bir aktör olarak sahneye ,itilmesi, bu günde aynı oyunun oynandığıdır.  Elbette ki  bütün bu olanların, Ülkemiz üzerinde oynanan YIKICI oyunların, TARİHİN  değişik biçimdeki TEKERRÜRÜNDEN başkaca bir şey değildir.  

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR