Kıvanç Özpıçak

Kıvanç Özpıçak

YENİDEN YAŞATMA DERNEĞİ


          Malesef, bu sezonda tıpkı önceki sezonlar gibi her konuda rakiplerimizin gerisinde kaldık. Yani   1-0   yenik başlıyoruz 2013-2014 sezonuna. Bu dezavantajı ortadan kaldırmak için, her ne kadar transferde çok dikkatli davranıyoruz söylemleri versede Emin başkan, malesef olmuyor,  kurtulamıyor bu şehrin takımı YENİDEN YAŞATMA DERNEĞİ konumundan bir türlü.
          Oysaki güzel başlamıştı her şey,  hedef belirlenmişti artık şehrin seçilmiş ve seçilenleri tarafından; ŞAMPİYONLUK... Daha önce kulüp başkanlığına adaylığına pek niyetinin olmadığını belirten Emin KAR'ın önüne güzel bir hedef sunulularak tekrar SAMSUNSPOR BAŞKANI ol, buraya dikkat edelim SAMSUNSPOR BAŞKANLIĞINA ADAY ol denmemişti o süreler...ADAY kelimesini sadece Sayın KAR  kullanıyordu .Ne tesatüf ki o sırada da Türkiye'nin  gündeminde Belediye seçimlerinin zamanı tartışılıyordu, yıllardır kulübe destek vermeyen Büyükşehir Belediye Başkanlığının gündeminde bile  SAMSUNSPOR konuşuldu o tarihler. Kulubün yolunu unutanlar kalabalık bir heyetle tren raylarını su yolu yapıp her konuda destek sözü verdiler. Hatta ve hatta ellerimizden aldıkları otoparkı bile geri vereceklerinden bahsettiler...Kongre günü Canik Belediye başkanı konuşmasındaki '' Belediyenin otoparkını Samsunspora verdim'' sözleri ve ileriki günlerde de şehrin seçilmiş ve seçilenlerinin ilk defa biraraya gelip ortak bir kararla kulübe tarnsferler için 10 trilyon nakit para verilecek açıklamaları tüm şehirde sevinç ve heyacan yaratmıştı o zaman, ama şimdiki zamanda o heyecanın ve sevincin yerini karamsarlık ve acabalık aldı sanırım.Vaad edilen ve söz verilenlerin hiç biri gerçekleşmedi şu ana kadar..
         Hoca seçiminde o zamanlar yönetimin elinde 3 kişilik bir liste var(( tıpkı daha önceden belirlenmiş 20 kişilik topçu listesi gibi))  ama hiç biriyle anlaşılmıyor, ismi hiç geçmeyen, Rizespordan kovulan, Göztepeyi perişan hale sokan Hüseyin KALPAR'da karar kılınarak, Yeniden Yaşatma Derneğinin ilk üyesi belli oluyordu bu sayede... .Bu kararın bazı siyasi ve iş adamlarımızın istekleri doğrultusunda alınan bir karar olduğunu sanıyorum .Yoksa yıllardır yeşil sahalarda top oynamış bir başkanın böyle yanlış bir karar vereceğini tahmin etmiyorum, sırf bizi lige çıkardığı için bu kararı verecek kadar acemice davranamazdı sayın başkan. O da biliyor ki , lige çıktığımız o sene takımın şehre bütünleştiği  ve en önemlisi takımda bulunan tüm  topçuların  kaliteli ve çok iyi olduğu gerçeğidir.....Transferlerde de, malesef maddiyatsızlık nedeniyle elde bulunan 20 kişilik topçu listesinin de artık hiç bir öneminin kalmadığını, sadece alınan veya denenen topçularla YENİDEN YAŞATMA DERNEĞİ ile bu mübarek ayda hayır işleyeceğimizi sanıyorum.....

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kıvanç Özpıçak Arşivi
SON YAZILAR