Kıvanç Özpıçak

Kıvanç Özpıçak

Vay be nereden nereye gelmişiz


          Öyle zorlu maçlara çıkıyoruz ki !!  Artık bundan sonra kalan tüm maçlarımızda rakiplerimiz, yenmek için değil yenilmemek için sahaya çıkıyor. Rakiplerimizin kaybettiği üç puana karşılık bizim aldığımız bir puan böyle bir ortamda hakikatten büyük bir kazanç.

           Düşünelim, şöyle bir özet geçelim bakalım geçmişi bu Bank Asya denilen lige ne zaman kaç yıl önce geldik. Her sene bu zamanlar nasıldık; ''Acaba kümemi düşeceğiz. Yoksa kümede mi kalacağız'' soruları tüm şehrin dilinde değ ilmiydi?  Herkesin keyfi kaçık, mutsuz, huzursuz, kimimiz öfkeli, üzgün, hatta stada seyirci gelsin diye bilet fiyatlarını 1 TL ye en ucuz dönemini yaşadığı halde, statta 200-250 kişi değ ilmiydik. Oysa  şimdi, evet şimdi biletlerin 3-4 gün önceden tükendiğini bile,  bile ilçelerden belki karaborsadan bilet bulup içeri girerim düşüncesinde olup ta dışarıda kaldığı bir ortamın yaşandığı ve ''VAY BE!! NERDEN NEREYE GELMİŞİZ '' hesabını bize yaşatan topçularımızın her hafta olduğu gibi, bu haftada maçtan önce orta alanda bir yumak oluşturup, ŞAMPİYON' lığa bir adım daha yaklaşmanın sözünü ve yeminini verirken, yeryüzünü beyaza gökyüzünü kırmızıya  dönüştüren ve 7  den 70 ŞAMPİYONLUK şarkıları ve görsel shovlarıyla 19 bin kişilik stada dar gelen taraftarın mutluluk gözyaşlarıyla, bu muhteşem ortamın oluşmasına ve yaşanması için elinden gelen, hatta gelmeyen işlerin bile üstesinden gelen başkan TUTU ve ekibinin, harcadığı bu emeğinin karşılığını, şehrin mutluluğunu izlerken aldığını hissedebiliyorum. En önemlisi, bu takıma hakikaten çok şey katan, çok şey veren ve kendi çizdiği çizgiden hiç sapmadan kendi doğruları yönünde yürümeye devam eden ve benimde çok (Saha içindeki taktiksel konular) eleştirdiğim HÜSEYİN KALPAR hocam ve ekibi hakikaten alkışı hak ediyorlar.

          Şampiyonluk yolunda ki rakiplerimizin üç puan kaybettiği, fakat bizim bir puan kazanarak en yakın rakibimizle olan puan farkını dörtken beşe çıkarmamız hakikaten küçümsenecek bir olay değil. Böyle bir ortamda futbolcu kardeşlerimizi psikolojik bakımından maça hazırlayan, hakikaten bunu da başaran KALPAR hoca ve oyuncularımıza teşekkür erdim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Kıvanç Özpıçak Arşivi
SON YAZILAR