Kıvanç Özpıçak

Kıvanç Özpıçak

USTA-ÇIRAK

USTA-ÇIRAK
Haftanın son karşılaşması olması, hele hele birde rakiplerinin puan kazanarak seni ilk altının dışına atmalarından dolayı, ister istemez maç öncesi strese giren futbolcu ve teknik heyet, bu psikolojik durumu sahaya da yansıtınca, iç güdüsel olarak yenilmemek için, topu 2 ve 3 ncü bölgemizde kabul edip, belki bir kontra atakla posizyon yaratırız mantığıyla mücadele edince, ilk 45 dakikayı gol yemeden ve de, gol atamadan tamamladık.

İkinci yarıya, 2 haftadır form grafiği düşen Ofeodu'yu alıp Recep Niyaz'la başlayan Erhan hocam, ileri üçlüde oyun içinde değişiklik yapıp, İvanov'u sağdan sola, Musa'yı da sağa çekip, forvet arkasına da Recep'i yerleştirdi. Maçın 58 nci dakikasında İvanov'un sol taraftan çapraz durumda iken, sol ayağının içiyle yaptığı aşırtma plasesi, bence kaleye doğrudan yapılan bir hamleydi. İvanov bu posizyonda orta yapmayı değil  bence kaleyi düşündü ( 0 - 1 ).

Erhan  hocanın yaptığı Ofeodu-Recep, Musa,Ali  değişikliklerinde bir mantık vardır derim ama, İvanov- Mustafa değişikliğini hala anlamış değilim. İlk yarıda durgun olan İvanov, ikinci yarı kıpırdanmaya başlamışken birde gol atınca, morali ve heyacanı yerine gelmiş bu topçuyu oyundan almak, hakikaten çok anlamsız ve gereksizdi. Güvenç hocanın, zamanında ve doğru yaptığı oyuncu  değişikliğinden sonra oyuna giren Ahmet DERELİ'nin 2 gol atarak maça imzasını koyması ( 2 - 1 ) sanırım bu maç için usta çırak farkını gösterdi....

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kıvanç Özpıçak Arşivi
SON YAZILAR