Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

TERÖRÜ BİTİREBİLMEK

TEFEKKÜR

Dursen Özalemdar

 

TERÖRÜ BİTİREBİLMEK

 

Ülkemizin etrafındaki ateş çemberi her  gün adım adım büyümektedir. Otuz yılı aşkın bir zamandır, Önce ASALA sonra kimlik değiştirerek PKK olan bir tehdit unsurunun, 30 bini aşkın insanımızın kanını akıtmış olması gereceği ortadadır. Bu düşmanın, SİYASİ kolu olarak TBMM ne kadar girmiş bulunan elemanlarının yaptıklarını, dediklerini yıllardır izlemekte ve görmekteyiz.

 

Değişik kimliklerdeki bu teşkilatın, Siyasetçi, Hukukçu, Eğitimci, Yazar, çizer, tacir, işletmeci, kaçakçı, terörist ve yatırımcı rolleri ile ortaya çıkışları da bilinmektedir. ABD ve AB nin bizi Demokratikleşme adı altında, SUÇ ve SUÇLULARA müsamaha ile bakma, koruma, kollama, muhafaza etme gibi yönlendirmesi, en belirgin örneğinin, ARTİN AGOPYAN diğer bir adı da ABDULLAH ÖCALAN ismi ile ortaya çıkan ÖÇ ALMAK için bu soyadı almış görülen kişi ile yapılanmış olduğudur.

 

 

 

Defaatçe İDAM CEZASINA rağmen, ASILAMAYAN bakıp gözetmeye, Mağdurların  FEVERANLARINA, HAK ve ADELET istemelerinin ŞEHİTLİKLERDE BAYRAKLAŞAN görünürlüğüne rağmen, Kendi EL VE KOLUNU Bir nev’i deli gömleği ile bağlamış bir HUKUK  uygulaması, Uluslar arası hukuk, AB kriterleri adı altında, kendi kendimizi  ateşe atmanın TRAJEDİSİNİ yaşamaktayız.

 

Bize yapılan bu dayatmalarla, Bir yandan Terör ve TERÖRİSTLERE her türlü LOJİZTİK destek vermiş bulunan BATI. Durumları bu konulardaki elde edilen belge ve bilgiler, İTİRAFLAR’lara rağmen, Hala onların dikta ettirdikleri İDAM konusundaki hukuksuzluğun, ÜLKEMİZ ALEYHİNDE İŞLEYEN bir müeyyide olduğunun gerçekliğidir.

 

Zaman  zaman, Başbakanlık ve yetkililer seviyesinde dile getirilmiş bulunan bu konunun, ülkemizdeki TERÖR ve Vatan’a İHANET konularındaki ehemmiyeti ortadadır. Adaletin gereğini insan canına kast etmiş olan, bu fiili işlemiş bulunan insanların EVRENSEL HUKUK açısından ÖLDÜREN-ÖLDÜRÜLÜR uygulamasının getirilmesi en adaletli tercih olacağıdır.

 

Terör ve cinayet fiillerindeki mevcut haldeki uygulamanın, Bu suçları önlemede TEŞVİK EDİCİ nitelikte görüldüğü, çeşitli cinayet vakalarındaki örneklerle görülürken, Bilhassa Terör olaylarındaki suçluların tutuklanma sıralarındaki görünürlüklerinin, mevcut hukukun kendilerini korur durumundaki halidir. CHP nin öteden beri bu konulardaki istekleri daima bu suçları teşvik ve suçluları himaye yönünde olmuş, Karakolların ŞEFFAFLAŞTIRILMASI, HAPİSHANELERİN MODERİNLEŞTİRİLMESİ, F tipi CEZA EV LERİNE muhalefetleri ile kendini göstermiştir.

 

Demokratikleşme ve Hukuk adına gösterilen, bu suçları teşvik eden bu halin bir an evvel düzeltilmesi, ülke menfaatimiz açısından lüzumlu olup İDAM hükmü GETİRİLMELİDİR.  

TEROR bitirilmelidir. Bu gün kü BAYRAK mitingi bu hallere milletimizin tepkisidir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR