SAMSUN'DA ÇİFTE BAYRAM

SAMSUN'DA ÇİFTE BAYRAM

PTT 1.Lig'in 5'nci haftasını geride bıraktık. Her geçen hafta üzerine koyarak iyi futbol sergileyen Kırmızı Şimşekler oynadıkları müsabakalardan 3 galibiyet 2 beraberlik alarak 11 puan ile liderlik koltuğuna oturdu. İnşallah bu liderliğimiz sezon sonuna kadar devam eder. Samsunspor her hafta daha iyiye doğru yol alıyor. Takım olarak iyi savunma yapıp, kaybedilen her topun arkasına geçerek savunma anlayışında hiçbir zaman bireysel hatalar yapmamaktadırlar. 

Forver ise becerikli... Tecrübeli ayaklardan kurulu... Her zaman ve heran gol atabilme yeteğine sahip... Samsunspor, Boluspor'a atılan 3 gol ile 5 hafta içerisinde 14 gol ile ligin en çok gol atan takımı ünvanını taşıyor ve en az pozisyon veren takım görüntüsünde bulunuyor. Bunuda şuna bağlıyorum. Her hafta futbolcuların birlikte oynamanın becerisi ve bireysel hataların en aza indirilmesi olarak görüyorum. Önceki gün akşamda Ofoedu yoktu ama goller vardı. 


Forvette Kone her hafta gol atma yeteneğini arttırarak, Samsunspor'u uçurmaya yetiyor. Buna önceki gün akşam birde Ersel eklendi. 2 haftadır kalede güven veren Bekir Sevgi, bence başarılı. Furkan ise bu yarışda kendisini yenileme gayreti içerisinde çalışmalarını sürdürüyor. Samsunspor Furkan'dan da vazgeçmiş değil. Allah göstermesin Bekir'in sakatlanması sonucu, kalemizi yine Furkan koruyacak. Tabi tüm bu gelişmelerde sahada disiplinli futbolu takım ruhuna yansıtan mücadeleye her hafta geliştirerek üzerine koyan disiplinli hareketleri ile güven veren Teknik Direktör Ümit Özat'ın katkısınıda unutmamak gerek. Samsunspor iyi başladı iyide götürüyor bu ligi. 

Bu başarının arkasında ki gizli kahramanları unutmamak gerekiyor. O da Samsun'a can kan cesaret veren taraftarlardır. Bizlere Samsun'a çifte bayram yaşatan başta Teknik Direktör Ümit Özat ve daha sonra futbolcular ve fedekar yöneticileri yürekten kutluyorum. Hiç kimse Samsunspor'un birlik ve beraberliğini bozmaya kalkışmasın. Biz inandık... Bu takım ve bu taraftarlar bu hızla Süper Lig'e doğru koşuyorlar. Bunun önüne kimse taş koymasın efendiler...Biz inandık Türkiye'de inansın. Efsane Samsunspor geliyor.
HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR