Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

TERÖR ve YUVALARI

TEFEKKÜR

Dursen Özalemdar

 

TERÖR ve YUVALARI

 

Ülkemizde ortaya çıkan son olaylarda BDP siyasetinde ortaya çıkan TERÖR le ilişkili Savcılık takibatına takılan 9 vekile ait mazbatanın varlığı, BDP eş başkanı Demir taş’ın ne denli terör ve teröristlerle iç içe liğinin aşikârlığıdır.

 

Demirtaş ailesinin büyüğünün Kandil deki TERÖRİST durumu, BDP li  bir çok vekilin DAĞDAN inmiş TERÖRİST olması, bu konuda söylenecek çok söze yer vermemektedir.

 

Türk  silahlı güçlerine” PKK sizi tükürüğü ile boğar “ ifadesini kullanan bu densizlerin, Meclis çatısı altında barınmaları, Burayı bir karargah gibi kullanmaları, MİLLETİMİZİN AĞRINA GİTMEKTEDİR. Her gün yeni bir kalleşlikle kan döken PKK ve yandaşlarına rağmen, Demirtaş’ın “KAN KAN İLE YIKANMAZ “sözünün altındaki hilekârlığa ancak yüzüne TÜKÜRÜLEREK CEVAP VERİLEBİLECEĞİDİR.

 

EĞİTİM SEN GENEL Merkezinin terörist ve aranan kişilerin karargâhı haline getirilmesi, Polis baskınında aranan şahısların AMBULANS ’la kaçırılma teşebbüsü, bu kuruluşun PKK ve ŞER güçler ile ilişkisini ortaya koymuştur..

 

Polisimize ve Askerimizi hedef alarak en kalleşçe CİNAYETLER işleyen, PKK ve bağlı güçlerin ÜLKEMİZE DÜŞMAN olduğu aşikârlığıdır.

 

PKK katliamları ortada iken, CHP nin MECLİSİ OLAĞAN ÜSTÜ TOPLANTIYA ÇAĞIRARAK ARAŞTIRMA ÖNERGESİ vermesi, Hükümeti oyalama taktiğine düşürmekten öteye bir şey olmadığı, Sağduyulu vekillerce görüldüğünden RET EDİLMESİ CHP – BDP iştirakinin göstergesi olmuştur.

 

Genel konumdaki değerlendirmelerde, PKK nın belirlenin hedefleri imha edilirken, Bunlara lojistik destek sağlayan, kaçma hallerinde barınma yeri olarak görülen, bölgedeki yerleşkelerin varlığı, operasyonların kesin neticesini engellediğidir. Bu bölgelerin boşaltılarak sivillere YASAK BÖLGE haline getirilmesi, Hava Kuvvetlerimizin CANLI hareket tespitinde HAVADAN, CEHENNEM TOPLARI ile KARADAN bombalanarak TERÖRÜN KÖKÜNÜ kazımanın lüzumudur.

 

Not- 30 Temmuz 2015 Perşembe günü Sayın Samsun ATAKUM Belediye Başkanı İSHAK TAŞÇI’ nın “Proje Tanıtım,Yerinde inceleme ve Genel iştişare toplantısı için, Davet ettiği, Samsun Basını Köşe yazarları toplantısına ait ilginç notları zaman içine yayarak dile getireceğim…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR