Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

TERÖR BEZİRGÂNLARI

TEFEKKÜR

Dursen Özalemdar

 

TERÖR BEZİRGÂNLARI

PKK nın CİNAYETLERİNİ kendi hanelerine KÂR olarak gören bir zihniyet ile karşı karşıyayız.

 

Bu resim karelerine dikkatle bakın.  HDP nin baş elemanları, TAZİYE’ ye gidiyorlar. NE KADAR MUTLU ve SEVİNÇ İÇİNDELER. DEMİRTAŞ, Ankara FACİASINI REY’e TAHVİL ETMEK İÇİN. Araba üzerinde kıs kıs gülerken, bir yandan da içi kıpır kıpır ediyor. ÖLENLER UMRUNDA BİLE DEĞİL.Ölü sayısını 128 olarak ilan ediyor.                         GÜLÜYOR. GÜLÜYOR. GÜLÜYOR. KÜRKÇÜ de yanındaki HDP li de aynı havada.

 

Bu işlerin ARKA PLANI olan KILIÇDAROĞLU da tabloyu tamamlıyor. BAKANLAR istifa etsin diyerek, Hükümeti, yapılan SABOTAJDAN sorumlu tutuyor. Sormak gerekir, Her gün PKK nın öldürdüğü, ASKER, POLİS, KORUCU ve SİVİL vatandaş için NE DİYORSUN. HDP yi suçlama gibi bir beyanın var mı?

 

Bu teröristlerin gülüşleri, KAN AĞLAYAN insanlarca nasıl algılanıyor. Seçim arifesinde kurulan bu tuzakta, öldürülen bunca insan sizin SİYASİ SALTANATINIZA DEĞERMİ. Ama bu sorgulama bile onlar için değersiz. Bunlar ve peşinden gidenler bu VATANA KAST etmişler. Bu görüntüler, 1950 den buyana aktörler değişse de, Senaryonun aynı döndürülen, Sahnedeki Komünist sendikalar, STK lar hep aynı,  

 

1950 Sonrası Demokrat Parti ve Lideri ADNAN MENDERES’e, etmedikleri ve yapmadıkları iftira kalmadı.CHP ve  yandaşları ile gerçekleştirilen 27 Mayıs 1960 Askeri Darbesi ile, Seçilmiş, MEŞRU Hükümeti yıkarak, bir ÇETE işgali ile hükümet oldular. Demokrat Parti Liderlerinden 4 kişiyi İDAM ETTİLER. Diğerlerini de değişik HAPİS cezalarına çarptırdılar. İşin Siyasi AKTÖRÜ ise, Bu günkü TERÖR ÖRGÜTLERİ ile birlikte, SİYASİ AKTÖRÜ CHP ve İsmet İnönü ve yanındaki çete elemanları idi. Peşinden, Adalet Partisi ve Süleyman Demirel Hükümetleri, aynı oyunlara muhatap oldu. 6 kere gitti, 7 kere geldi. Özal ise fazla dayanamadı. Zehirlenerek ÖLDÜRÜLDÜ. Koalisyon Hükümetleri ve oradaki aktörlere baktığımızda, ECEVİT başkanlığında, Tansu Çiller ve Erbakan, Hükümetleri, Mesut Yılmaz ve Bahçeli nin ortak olduğu hükümetlerin birkaç ay’a ile sınırlı hükümet olmaları, ülkeyi KAOSA sokarken, Paramızın PUL, İMF ye olan BORÇLARIMIZIN DAĞLAR MİSALİ BÜYÜKLÜĞÜ,Ülkenin nasıl soyuldugunun göstergesi oluyordu.  Türkiye Hasta bir Başbakan ve Hasta bir ülke ilanı ile karşılaştırılıyordu.

Ecevit’in Mehmet HABERAL’in hastanesinden karısı tarafından apar topar kaçırılışı, “Kocamı ÖLDÜRÜYORLARDI” şayiası na rağmen, Aynı Haber al’ın CHP den vekil edilmesi, KARA MİZAHI, siyasete leke olarak giriyordu. Bu gün HDP nin üstlendiği 1915 Osmanlı yıllarındaki Ermeni İhanetlerinin bir kopyası olan, PKK TERÖRÜ ve HDP nin varlığı tarihin bir tekrarı olarak önümüze çıkmakta. Sokaklara dökülen sözde BARIŞ diye bağırıp, Hükümete KÜFREDEN satılmışların, ne yaptıklarını dahi bilmeyen insanlar olarak görülmektedir.

Bu Sol guruplar, Dün, LENİN’İN, MAO’nun, HOŞİ’MİN’in, GÜEVERA’nın, KASTRO’nun ve daha nice Terörist varsa, Bayrak ve Posterleri ile Sokaklara dökülüp, KÖMÜNİZM istiyoruz diye bağrışırlarken, Bu gün TSK nın, PKK üzerindeki YOK EDİCİ gücünü kırmak için, BARIŞ adı altında, yürüyüşler tertip ederek. Kendilerinden başka hiç kimseyi kandıramayacakları gerçeğidir. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR