KALPAR İLE 2'NCİ RANDEVU

KALPAR İLE 2'NCİ RANDEVU


PTT 1.Lig'in 8'nci haftasında Samsunspor zorlu Alanyaspor deplasmanında önemli bir müsabakaya çıkıyor. Zirveden kopmamak adına Alanya'dan kayıpsız dönmeyi düşünüyorlar. Kırmızı Şimşekler zorlu viraja girdiler. Oynayacakları müsabakadan puan ve puanlar alarak, bu önemli deplasmanda galibiyet elde edecekler. Samsunspor Başkanı Erkut Tutu ve Yönetimi kendi imkanları ile aralarında topladıkları paralar ile Alanyaspor maçından önce futbolcuların alacaklarını ödemeyi hedefliyorlar. Lider olan bir takımın Samsun şehrinden şuana kadar bir ses çıkmaması da bana göre düşündürücü. Bu şehrin ekmeğini yiyenler nerede? Oda Başkanları, Belediye Başkanlarımız şimdi bir adım öne çıkmayacaksınızda ne zaman öne çıkacaksınız. Bu günlerde bu takımın birlik ve beraberliğe en çok da paraya ihtiyacı var.


Buna rağmen salı günü Samsunspor Teknik direktörü Ümit Özat gerçekleştirmiş olduğu Basın toplantısında para konusunu ben sormuştum kendisine. Bana "bizim parayla işimiz yok. Bu kulüpte kimsenin alacağı kalmamış kalmazda. Önümüze bakalım. Zik zaklı virajları aşalım. Lig sonunda da bu takımı şampiyon yapalım" dedi. Samsunspor bu zor günleri atlatacak güce sahip bir takım. Herkesin bildiği gibi büyük bir camia. Bu sorunların üstesinden er geç gelecek ve bu yükün altından kalkacaktır. Bundan da hiç şüphe duymuyorum.. 


Alanyaspor deplasmanı için Samsunspor dün Antalya'ya erken hareket etti. Kampa girip maç günü Alanya'ya geçecekler. Bu zorlu müsabakadan kayıpsız olarak 3 puanla dönerek zirvedeki yerini koruyacağımıza inanıyorum. Zorlu deplasmanda taraftarlarımızın da desteğini arkasına alarak sahada fırtına gibi esecek takımımıza Alanyaspor karşılaşması öncesi bende başarılar diliyorum. Her Şey Büyük Samsunspor İçin.. Sağlıcakla Kalın.. !

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR