Kıvanç Özpıçak

Kıvanç Özpıçak

Sevinsek mi üzülsek mi

Beraberliğe mi sevinelim yoksa yenilmediğimize mi? Karar veremedim ama kesin bir şey var ki. Yenilerek üzülmeyelim yeter !!! Bir tarafta ligin en az mağlup olan, en az gol yiyen takımı, diğer tarafta 1 galibiyetle 7 beraberlikle Samsun sporumuz..
Karşılaşmanın ilk yarısında Musa rakip kalede 1-2 pozisyon buldu, buldu ama yine kaybeden kendisi oldu….45 dakika boyunca  dördüncü bölgeye en fazla bir elin parmaklarından az gelmişken, hele hele gol pozisyonlarını  yaratacak olan orta sahamızın üçüncü bölgedeki muhabbetlerinin çok derin olmasından,  gol  üretmememiz gayet normaldi. Hakkını vermek lazım Şenol sakatlanıp oyundan çıkana kadar dördüncü bölgede takımın forvetleri olan Uğur ve Robertsi çok aradı ama bu arkadaşlar da, orta alandaki muhabbetin içinde olmaları nedeniyle topla buluşamadılar, buluşsalar bile ya topu sektirdiler yada rakibe ikram eden bu iki arkadaşa Erhan hoca ((Uğur 80 de çıktı)) nasıl sabretti merak ettim ?..
Şenol'un 52.nci dakikada sakatlanıp oyundan çıkmasından sonra '' yenemiyorsan yenilme ''mantalitesinin ortaya çıktığı bir 40 dakika izlemeye mahkûm kaldık. Bu dakikadan  kontrataklara umudunu bağlayan Erhan hocam, yanında oturan topçularını 80 den sonra değil de 80. Dakikadan önce oyuna sokmayı düşünseydi… rakip takım tam bizim 2. Bölgeye yerleşmişken….Urfa maçına çıkmadan, üç puanla tanışırdık belki de…….

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kıvanç Özpıçak Arşivi
SON YAZILAR