Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

Samsun kümeye!!!"

 Şimdi herkes  yazımda neden böyle acı bir başlık kullandığımı merak edecektir. 30 yıl sonra lige çıkan, hatta bu ligde bizim kadar hatrı sayılı bir yeri bile olmayan Mersin takımının taraftarlarının 86. dakikadaki golden sonra trübünlerden gelen, bizlerin ekran başında, yöneticilerimizin de stattaki koltuklarında duymuş oldukları dakikalarca süren "Samsun kümeye!" temposundan sonra içim yandı! Daha 15. haftada bunları duyduk ya 30. haftada neler duyarız diyor, büyük bir esef ve üzüntü ile  yazıma geçmek istiyorum.
 Canımdan çok sevdiğim Samsunsporumuz'un çok kıymetli, vefakar ve cefakar, içeride, dışarıda, yağmurda, çamurda, bazen aç bazen tok hiç düşünmeden gece gündüz takımını karşılıksız, büyük bir sevgiyle seven rahmetli Nuri Asan'ın da dediği gibi "Bir sevdadır Samsunspor" sözü ile yola çıkan  son nefesine kadar takımlarını destekleyen büyük taraftarlarımıza buradan son kez seslenmek istiyorum.
 Arkadaşlar 5 yıl önce düşüp 6. yılında Spor Toto Süper Lig'ine çıkan takımımız ile ilgili yaklaşık 1,5 yıldır samsunsporluyuz.net ile Samsun Denge Gazetesi'ndeki yürütmüş olduğum köşe yazarlığımı bu akşam ki Mersin İ.Y maçından sonra bu takımdan hocamız Petkoviç ile Genel Koordinatör olarak göreve başlayan Adnan Sezgin ile beraberinde getirdiği kaleci Ertuğrul hariç saha içinde hayalet gibi dolaşan, saha dışında ise disiplinsiz davranan ve her hafta bizleri kahreden futbolcuları da gitmedikleri sürece her defasında takımımız için çok para harcadığını dile getiren, kendince belki de haklı olan iyi niyetinde asla şüphe etmediğimiz Sn. Başkanımız Kazım Yılmaz'da bu kötü gidişe "Dur!" diyemediğinden takımımızın başarılı olabilmesi adına, bugünleri yaşamaması için sezon başından itibaren yazmış olduğumuz tüm yazılarımızın da bu yönetimimiz tarafından sadece bir makale gibi okunduğundan ve algılandığından dolayı köşe yazarlığımı bir süreliğine askıya aldığımı tüm kamuoyu ve Samsunsporumuz'un büyük taraftarlarıyla paylaşmak istiyorum.
 NOT: Bu zamana kadar bana göstermiş olduğunuz destekleriniz ve yorumlarınızdan dolayı hepinize bir Samsunlu ve Samsunsporlu olarak teşekkür ediyorum. Saygılarımla...
 SAMSUNSPORLU DOĞDUK SAMSUNSPORLU ÖLECEĞİZ...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR