Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

Petkoviç Gücü!!!

 
Merhabalar, sevgili Samsunsporlular. Spor Toto Süper Lig'de bir haftayı daha malesef harakiri yaparak, yine galip gelemeden hüzünlü bir şekilde geride bırakmış bulunuyoruz. Fakat Allah'a çok şükür ki Ankaragücü 3. golü bulamadan maç bitti de, başlıkta da yazdığım gibi Petkoviç-Gücü'ne rağmen 1 puanı alabildik.
Şimdi isterseniz 90 dakikanın bir kritiğini yapalım. Maça çok hızlı başlayan takımımız henüz ilk dakikalarda Zenke'nin golüyle 1-0 öne geçmiş, bir anda statda her yer bayram yerine dönüşmüştü. Fakat Ankaragücü'nün biz öndeyken kaçırmış oldukları %100 gol olabilecek iki net pozisyonları gol olsaydı, işte o zaman "eyvahlar olsun!" demeye başlayacakdık ki bir anda Murat ile 2.golümüzü de bulunca ilk 45 dakika 2-0 üstünlüğümüz ile tamamlanmış, herkes rahat bir nefes almaya başlamıştı. Oysa ki bir kişiyi unutmuşlardı. O da bize bu nefesi bile çok gören zeki, dahi, futbol hayatı başarılarla dolu, tek düşüncesi dolar düşkünü olan aslan hocamız Sn. Petkoviç-Gücü'nden başkası da değildi arkadaşlar!
Gelelim neden böyle acımasız yazı yazma ile yorum yapma gereğini duyduğuma... Be Hoca! Sen bizi kanser etmek için mi geldin buralara! Sende nasıl bir futbol bilgisi var! Bir hoca ilk yarı takımı azda olsa iyi oynamaya başlamışken gollerde peş peşe gelmişken, takımı nasıl bozar. İnsan istese bile bunu yapamaz. Hoca, Pal Lazar'ı oyuna niye aldın, neden çıkardın? Senin amacın ne arkadaş? Bu takıma geldiğinden beri 11'i hazırlık maçı 10 tane de lig maçı oynadın, yani toplamda 21 maçtır bu takımın başındasın. Nedense, sayende hala yerlerde sürünüyoruz. Ayıptır ayıp! Bir şehrin kaderiyle bu kadar oynanmaz. Sana yazıklar olsun! Dolar yüklü tazminatını da al, terket bu memleketi! Sen bizim yüzümüzü güldürmedin ya, alacağın tazminatın da senin yüzünü güldürmesin! Yani sana zehir olsun, zehir!
Aslında o kadar çok konuşulup da yazılacak konular var ki, inanın ki kızgınlık, moral bozukluğu ve sinirden fazla bir şey yazmak istemiyor, sözlerimi de bitirmeden önce Sn. Başkanımız Kazım Gürol Yılmaz'a da bir hatırlatma yapmak istiyorum: "Sn. Başkan sezon başından itibaren hocayı eleştiriyoruz fakat artık şapkanızı önüne koyma sırası sizede gelmedi mi? Bu takımı eğer yeni bir hocaya emanet edecekseniz, lütfen Hikmet Karaman ya da Mesut Bakkal gibi Türk futbolunu çok iyi bilen, futbolcusunun da dilinden, ciğerinden anlayan, taraftarların da yüreğindeki takım sevdasını bilenleri getirin ki o zaman bu ligde kalırız. Eğerki denenecek hocalarla örneğin Bülent Korkmaz vs. görev aldıkları her takımda başarılı olamayanlarla yola çıkacaksak bundan daha da kötüsü olur. Harcadığınız paralarınızı da çöpe atarken, takımı da Bank Asya 1. Lig'e geri yollar, yazık etmiş olursunuz! Benden söylemesi!" Saygılarla...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR