Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

MAZLUMLAR VE ZALİMLER

27 Mayıs 2016, aradan 56yıl geçti. O günleri yaşıyanların hatıralarından çıkmayan, genç nesillerin ise kendilerine anlatılanlarla fikir sahibi oldukları 27 Mayıs 1960 askeri darbesi, Cumhuriyet tarihinde, Milli iradeye yapılan  en büyük ihanetidir.

İsmet İnönü başkanlığındaki CHP nin, DEMOKRAT PARTİ iktidarını bir türlü hazmedememesi, Damat Metin Toker’ ve solcu yandaş basının hayali olaylar peydahlayarak ANARŞİYİ  teşvik etmesi sonucu oluşturulan darbe ortamı , Türkiye için bir facia olmuştur.

Darphane basılarak kamyonlarla Tl. çalınmış. Sivil irade yerine,Askeri irade Resmi kurumların idareceliğinden, Karakol komserliğine,Belediye Başkanlığına ve Valilik mevkilerine kadar değişik rutbedeki Subaylarca işgale uğramış, Demokrat Parti listelerindeki mahalli yöneticiler ASKERİ KIŞLALARA  toplatılmıştır. CHP. lilerce “Bu da Demokrat Partili” ihbarı ile jurnallanan nice insanlar uydurulan İFTİRALAR ile sorguya- iskencelere  maruz  kalmıştır. Bu jurnalcıların  İŞYERLERİNE  astıkları İHTİLALİ ÖVEN afişlerle kendi yolsuz işlerini kamufle ederlerken. Şehrimiz GAZİLER MEYDANIN’daki tarihi çınar ağacı  BAYRAK ve PANKARTLARLA  darbenin  sergilenme yeri haline getirilmiştir. Sonradan oraya bir büfe konularak yapılan yağcılığın mukafatı olarak o yıldan bu yana oradaki mevcudiyeti o günlerin kanıtı olmuştur.

Genel görünümde CHP. dün ne ise bugünde de değiştim yenilendim demesine rağmen, tarihi seyir icindeki karakterinde bir değişim yapamamıştır. Dün hangi kafa ise, bugünde vatan hainleriyle olan birlikteliği, aynı kafada olduğunu göstermiştir.  

56 yıl once Askeri darbenin arka planında olan CHP, o günden bu güne bütün askeri darbelerin yanında ve içinde olmuştur. Demokratik bir kuruluş olmasına rağmen  DEMOKRASİYİ  HİÇBİR ZAMAN HAZMEDEMEMİŞTİR.

27 Mayısçıların dillerinden düşürmedikleri SOLCULUGA rağmen,1960 yılında kendilerine mukafat olarak Amerika’ ‘ dan aldıkları milyonlarca doları ne yaptıkları da meçhuldur. Gözü doymayan bu soyguncular, Milletten topladıkları ALYANSLAR ve YÜZÜKLERİ, nasıl kendi şahsi çıkarları için kullandıkları, değişik tespitler ile duyulurken, Ankara da ALYANS evler ismi ile ünlenmiş evlerin’de  bu yüz karasının belgesi olmuştur.

YASSIADA ‘ ya toplattırılan DEMOKRAT PARTİ vekillerine yapılan İSKENCELERİN  haddi hesabı yoktur. Sözlü ve Fiili hakaretler, vucutlarında SİGARA SÖNDÜRMELERE kadar vardırılan, husumetin çeşitli rivayetleri bilinirken, hızlarını alamayan Darbecilerin Başbakan ADNAN MENDERES –Dışişleri Bakanı FATİN RÜŞTÜ ZORLU ve Maliye Bakanı HASAN POLATKAN’ I İDAM EDEREK ,VATANA İHANETİN EN BÜYÜGÜNÜ İŞLEMİŞLERDİR.

Millet ve vatana ihanette, İnönü, Ecevit ve şu andada Ermeni bir anne, Yemuş hanımın oğlu, Kılıçdaroğlunun, PKK ve HDP ile olan birliktelikleri , BOYNUZUN KULAĞI geçtiği sözü gibi, CHP yi İHANETTE en üst seviyeye taşımışlardır.  Ülkenin YÜKSELİŞİNİ, hazmedemeyen, DÜŞMAN devletler gibi, içimizdeki bu hasımların, Bir taraftan silahlı mücadelesi yanında, CHP nin KÜFÜR siyasetinin bitmişliğin, göstergesi olmuştur.

Ötelerden gelen seslerde,  Zalimlerin CEHENNEM’deki iniltileri ,  Mazlumların CENNETTE’ki  sefalarının nidaları işitilmekte, aradan geçen bunca yılda, İhtilalcilere Lanet edilirken, Mazlumlara da edilen duaların  dünyadaki yansımaları  görülmektedir.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR