Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

KATİLLER ve ŞEHİTLER

TEFEKKÜR

Dursen Özalemdar

KATİLLER ve ŞEHİTLER

Bu gün 28 Mayıs . ADNAN MENDERES ve arkadaşlarınıİDAM etmek için, Yassı adaya sevk edilişlerinin 55 nci yil dönümü. VATANA HİZMET ETTİLER DİYE-MİLLETİ YOKLUKTAN KURTARDILAR DİYE-CHP nin ENTİRAKALARI ve ORDUYU KANDIRMALARI ile DARBE YAPTIRANLARIN-İŞİ İDAMA KADAR VARDIRARAK- MASUM VE VATANPERVER İNSANLARA ÇEŞİTLİ İŞKENCELER REVA GÖREREK, İDAM ETTİREN, KATİLLERİN CİNAYETLERİNİN 55 nci YIL DÖNÜMÜ.

Bu gün. Bu kara gün için Bayraklar yarıya inmeli. KATİLLER’in yüzüne tükürülmeli, Unvanları şanları alınmalı. Devletteki nemalanmaları kesilmeli. Alınlarına bunlar VATAN HAİNİ’ dir diye çıkmayan damga vurulmalıdır.

Nur yüzlü ŞEHİDİMİZ ADNAN MENDERES. FATİN RÜŞTÜ ZORLU ve HASAN POLATKAN. Bunlar ŞEHİT oldular. Bu işlere alkış tutanlar. iyi oldu diyenler. Siyaseti dalavere haline getirenler. İhtilal yapanlar hepsi KATİL oldular. Gölnü imanla dolu, Cami maketi üzerinde kafa yor anlarlarla, Camiye,Kitap’a düşman olanlar

EZAN’ı ARAP’ça OKUTTUN

KUR’AN KURSLARINI AÇTIN

İMAM HATİP OKULLARI AÇTIN

İRTİCAYI HORTLATTIN

Suçlamasıyla, Yassı adadaki, İŞKENCE ve HAKARETLER sonrası, 19 Eylül 1961 de İDAM etmeleri  Türk Milletine en büyük İHANET olmuştur. Darbeciler, Devleti soymuşlar.Diş kirası olarak ta o zamanki ABD’den uçaklar dolusu paralar alarak, servetlerine servet katmışlardır.

Devlet in en üst düzey. Makam ve mevkiler, kendi aralarında paylaşılmış, HAİNLİKLERİN ve İHANETLERİ, MAKAM-MEVKİ VE SERVETE dönüştürmüşlerdir.

Bu gün şehrimizin önündeki milyonlarca metre kare toprak, LİMAN SAHASI denilen yerler kimin eseri,  Aradan geçen 55 yıla rağmen, Atakum’ daki Bulvar’a verilen isimden başka bir yerde görülmeyen, Dev eserlerin sahibi ADNAN  MENDERES, Türkiye’nin 2. büyük limanı SAMSUN limanını yapan olarak İsminin olmayışı, Ahde vefasızlığın en bariz örneğidir.

 

Bu yapıt üzerine bir CHP.li Muzaffer Önder adına kapılar yapıp, HEYKEL dikenlerin, Vicdanı hiç sızlamaz’mı. Bu gün, LİMAN SAHASI-DOĞU PARK ve BATI PARK’ta oynaşıp duran. Çeşit çeşit HİLKAT GARİBELERİ inşa eden, Büyük şehir belediyesinin, Oynaşmak ve bazılarına rant temin etmeden öteye olmayan işlerinin, temeline bakıp, en azından ADNAN MENDERES ismini vererek vicdani görevini yerine getirme mecburiyetidir.

Muzaffer ÖNDER;  Hasan Polatken Bulvarını ve K.Vehbi GÜL bulvarlarını hazmedemeyerek birini BARIŞ diğerini 100 yıl yapılmasındaki  CHP GAREZİ ortada iken, Muzaffer Önder adına büst dikip kapı ihdas edenlere, bu ne perhiz, ne lahana turşuşu diyen bir yetkilinin de bulunamaması gariptir.   

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR