BUGÜN YÜREKLER SAMSUNSPOR İÇİN ÇARPIYOR

BUGÜN YÜREKLER SAMSUNSPOR İÇİN ÇARPIYOR

Geçen sezon İstanbul Fenerbahçe'nin Stadyumu olan Şükrü Saraçoğlu’nda ellimizden kaçırdığımız Süper Lig'i bu sezon aynı şehir farklı stadyumda galibiyet için koşacağız bundan kimsenin şüphesi olmasın. Önümüzde iki aşamalı zorlu Albimo Alanyaspor karşılaşması var. Biz İNANDIK, futbolcularımızda inandı. Geçen gün Denge Gazetesi Spor Müdürümüz Serkan Kaya ile yönetime ve futbolcularımıza moral aşılamak için Nuri Asan Tesisleri'nde Teknik Direktör Erhan Altın görüştük. Aldığımız bilgilere göre takım gerçekten galibiyete inanıyor. Teknik Direktör Altın benim gibi Samsunspor aşığı taraftarları tribünde görmek istediklerini belirtti. Bana Nuri Asan Tesisleri'nde gördüğüm manzara ve futbolcularımızın gözlerindeki inanç, Albimo Alanyaspor maçının kazanılmasının müjdesini veriyordu.

Futbolcular hırslı ve azimli aynı zamanda Play-Off'a kaldığımız için neşeleri yerinde. İzlediğim kadarıyla Teknik Direktör Erhan Altın'ın yaptırdığı çift kale antrenmanda futbolcular forma şansı bulabilmek için kıran kırana mücadele sergilediler. Bugün Samsunspor günü... Bugün büyük gün.. Şehir ayaklandı 19 Mayıs Stadyumu'na koşuyor. Şehrin caddeleri, sokakları KIRMIZI BEYAZ Bayraklar ile donatılmış. Her taraf bayram havasına bürünmüş. Hep birlikte inanıyoruz.. Hep Birlikte başaracağız.. Büyük yüce SAMSUNSPOR TARAFTARI bu akşam takımımıza vereceğimiz destek bize tur atlatacak.


Samsunspor bu maçta Albimo Alanyaspor'un forvetinde görev alan Jonathan Ayite ve Slavko Perovic markaja almak bana göre Alanyaspor'un gol yollarını tıkayacaktır. İki takıma bakacak olursak yaptığım analize göre birbirlerine eşit savunma becerisi var. İki takımında savunma becerisi ön planda, fakat bu karşılaşmalarda iki takımda atak oynamak zorunda. 1'inci bölgelerinde her iki takımda iyi savunma yapıyor. Samsunspor ataklarına bence top yekun saldırı ve top yekun defans yapmak zorunda. Bu maçta gol atacağız ve yiyeceğimiz 1 gol bize pahalıya mal olabilir. Burada bir şeyin altını çizmek istiyorum. Eski Samsunspor başkanı AK Parti Milletvekili Adayı Fuat Köktaş Kulübü ziyaret ederek, yönetime 100 BİN TL Play-Off öncesi teslim etmesi moralleri yükseltti. Nerede Samsunspor'un gizli zenginleri... Şimdi destek çıkmayacaksan ne zaman destek olacaksın.

HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR