Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

İNGİLİZ HİLESİ

İngiltere Başbakanı, Türkiye’nin ancak ÜÇBİN yılında AB ye girebileceği ihtimali üzerine beyanat veriyor. O zamanın da kesin olmadığını açıklayarak aklınca dalga geçiyor.  1960 lı yıllardan bu yana AB ‘nin KURUCU ÜYESİ olan Türkiye, İsa (a.s.) havarisini temsil eden, 12 rakamı üzerinde bina edilirken, Güney Kıbrıs’ın dahiliyeti ile 28 çıkarılmıştır. Türkiye’ye POSTEKİ saydırılarak hala kabul edilmeyip çeşitli bahaneler ortaya sürülmesi, işin içinde başka hesapların olduğunu açıkça gösteriyor.

HDP li VATAN HAİNLERİNİN DOKUNULMAZLIKLARIN KALDIRILMASI ile, KUYRUKLARINA BASILMIŞ SIÇAN gibi, art arta beyanatlar veren, AB ülke temsilcilerinin bilinen hainliklerine rağmen, bu denli bir YÜZSÜZLÜK ile ortaya dökülmeleri, Ecdadımızın KÂFİR ifadesi ile isimlendirdiği bu insanları, KÜFÜRLERİNİN görülmesi yönünden ibret vericidir. ABD, İNGİLİZ-FRANSIZ-BELÇİKA-ALMANYA-ve daha birçoklarının her türlü desteği vererek ülkemize karşı giriştikleri ihanetlerde, PKK ve Siyasi yapılanması HDP ile olan ilişkilerinin her çeşidini görmüş bulunmaktayız. 

Görüp, Gözettikleri VATAN HAİNLERİNDEN Meclisimiz çatısı altında olanların tutuklanmalarını önlemek için, her türlü çirkefliğe müracaat edecekleri, şimdiden bilinmelidir. Meclisteki KOMİSYON çalışmasında masaların üzerine çıkarak TERÖR estiren bu eşkıyaların artık suyunun ısındığıdır. DEVLETİN SABRI’nın  geç te olsa artık taştığı, YILANIN BAŞTAN TUTULMASI gerçeğinin dokunulmazlıkların meclisten KALDIRILMASI ile, ancak şekillendiğidir.

GEMİ SU ALMAYA BAŞLADIĞINDA İLK FARELERİN KAÇMASI GİBİ. Uygulama başladığında  HDP li vekillerin tek tek, Ya Kandile ya da Yurt dışına kaçacaklarıdır. Son görüntü olarak SUR ESNAFININ HDP heyetine karşı çıkışları, Kürt halkımızın yaşananlar ile gerçekleri görüp, HAİNLERLE  kendilerine SAHİP ÇIKANLARI iyice anlamış olmalarıdır. Bu arada Kuzey İrak’ta, Barzani Liderliğindeki Kürt oluşumunun İrak’ı parçalayıp kendilerine has bir devlet kurma planlarının, sinsi sinsi devam ettirildiğidir. İsrail’in perde arkası planlarında, çevresindeki devletleri bölüp,yutulabilen LOKMA haline dönüştürmesi bir tarafta, ERMENİ asıllı Kürt kimliklikler, Yahudi asıllı Kürt kimlikliklerin bu bölgelerde cirit attıklarıdır. 100 yıl evvel görülen aynı faaliyetlerin ,100 yıl sonra da aynı ile devam ettirildiğidir. Thedor Hertz, Haim Naum ve Lort Curson Yahudi kökenli üçlünün yüz yıl evvelki çalışmalarının  bu günde yeni aktörlerler ile devam ettirildiğidir.

Bu resimde, Milletleri bölerek yenilebilecek LOKMA yapan İSRAİL’in,  bir tarafta ülkemizde kasalarla satın aldığımız  COLA ve türü içecekler ile, yüzlerce İSRAİL kökenli ürünlerin ,Müslümanları hedef almış mermi ve Bomba lara maddi kaynak olduğunu bilmemizin gerektiğidir. Geri plandaki asıl gücün İNGİLİZ olduğu gerçeğidir.

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR