Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

HUYLU HUYUNDAN VAZGEÇMEZ

TEFEKKÜR

Dursen Özalemdar

 

HUYLU HUYUNDAN VAZGEÇMEZ

 

CHP 70 sene evvel ne ise, bu günde aynı.70 sene evvel ki CHP li bir Bakanın” 15 sene iktidarda kalabilirsek, Bu milletin ne dini nede imanı kalır.” derken, Bu günde AKP nin marşı içinde geçen “BİSMİLLAH” a, YSK nezdinde CHP  itirazda bulunarak YASAKLAMA  kararı çıkartmış.

 

TAŞIMALI OY KULLANMA DA DA ;

YSK . Ankara’nın merkezinde, her türlü saldırıdan emin olarak, bu kararları aldıkları güvenlikli binalarda, Bir de TERÖR bölgesinde oturan KAMU GÖREVLİLERİNİN karşı karşıya kaldıkları CAN GÜVENLİKLERİNİ bir bilebilselerdi,  SANDIK VE SEÇMENİN NEDEN TAŞINMA İHTİYACININ ORTAYA ÇIKTIĞINI BİLİRLERDİ. Hükümete rağmen, YSK .nın MUHALEFETİN istekleri doğrultusunda KARARLAR İSTİHSAL etmesi ise düşündürücüdür.  

 

Müslümanlara emredilen, BİSMİLLAH’ın her hayrın başı olması, Her meşru işe BİSMİLLAH ile başlanmasının emredilmesi,  İSLAM ’i geleneğin şartıdır. Ancak bundan, tarihsel yapısı ile  rahatsızlık duymuş olan CHP, BAŞÖRTÜSÜNE, KURTAJ’I  YASAKLAYAN YASALARA, KIZ OĞLAN BİR ARADA KALINAN EVLERE, EZANA, KİTAB’a , OSMANLICA YAZIYA, CAMİYE, MESCİDE, MEDRESEYE, VAKIFLARA, KUR’AN CÜZLERİNE, ELİF BA SI’na, TESETTÜRE ,CAMİ ÇEVRELERİNDEKİ MEZARLARA ‘ın YOK EDİLMESİNE kadar her MİLLİ ve MANEVİ değerleri yok etme yarışında  olmuştur. HALK  EVLERİ  ile Alt tabaka dedikleri, işçi, köylü,esnaf, zanaatkar vatandaşı kadın garsonların çalıştırıldığı bu yerlere alıştırırlarken, Elit gördükleri Memur ve zengin ve Partizanlarını da ŞEHİR KÜLÜPLERİNDE İçki, Kumar ve Yolsuz işlere alıştırmışlardır.

Ülkemizin kalkınmasına, 1930 yıllardaki UÇAK ve SİLAH sanayimize rağmen, 1938 den sonra bunların kapatılmasına, yerine ABD nin hurdalarının ülkemize taşıtılmasına kadar çarpıklıkların, mesulü ve suçlusun hep CHP olmuştur. Atatürk ölür ölmez, başa geçirilen İsmet İnönü, Atatürk’ü her türlü resmi kurumlardan silmiş, PARALARA kendi RESİMLERİNİ bastırmış, Birçok yere kendi BÜSTÜNÜ diktirmiştir. ATATÜRK’ün ölüsünü 12 sene Ankara ESTENOĞRAFYA müzesindeki mermer lahit içinde tutmuş, TOPRAGA dahi vermemiştir.

 

İnönü’nün yanında yetişmiş, Komünist LENİN’ in şapkasını kafasından çıkartmayan KARA OĞLAN ECEVİT’in ERBAKAN ‘ ın Partisinden meclise giren BAŞI ÖRTÜLÜ MERVE KAVAKÇI, için Meclisteki KUDURMUŞLUĞU VE PEŞİNDEKİ AVANESİNİN TEMPOLARI hala kulaklarda çınlayıp, karanlık görüntüleri zihinlerden silinmemiştir . Kendilerinin OĞLAN ilan ettikleri, ECEVİT için, “BU ADAM ÇOK TEHLİKELİ BİRİDİR” diyen İsmet İnönü, için de MUSTAFA KEMAL ‘in hasta yatağında iken, İNÖNÜ için, “Bu adamı kaybedin, çocuklarına da Devletten MAAŞ bağlayın” vasiyeti, Siyaset geleneğinde, CHP nin KARA MİZAHI olarak ortaya çıkmıştır.  

 

Nesebi belli Sayın Kılıçdaroğlu, (Karaduman) ın da ,HDP ile kapalı kapılar arkasındaki SARMAŞ DOLAŞI, değişik vesileler ile ortaya çıkmışken. CHP .lilerin bu insanları nasıl tercih ettiği, Nasıl rey verdikleri, akıl almaz, akla sığmaz bir olay olarak görülmektedir.  Şeytan-Kabil ,Mezdeki, Haşhasi ve Pe kaka zincirinin halkaları olan bu tahlillerin ibret verici olduğudur. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR