Kıvanç Özpıçak

Kıvanç Özpıçak

Herşeyde bir hayır vardır

Bir hafta boyunca Denizli maçının bizim için çok önemli olduğunu, bu karşılaşmada evimizde ilk 3 puanımızı alacağımızı, Rize maçında her ne kadar hocamızın ısrarla 90 dakika çok iyiydik demesine rağmen, bence ilk 45 dakika geçmiş haftalardaki en iyi oyunumuzun aynısını Denizli maçında 70-75 dakikaya yayabileceğimizi tahmin ederek stattaki yerimizi aldık.
Karşılaşma Denizli sporun vuruşu ile başladı, Samsun spor ilk dakikalarda oyuna çok hızlı girdi. Daha 3 ncü dakikada Musa AYDIN' ın çevirdiği topu Musa Sinan çok iyi bir vuruşla kalecinin sağına bıraktı ama top alt direkten kale çizgisine pareler olarak gelerek kalecinin ellerine yapıştı. Gerçekten bizim için şansız bir andı ama takımın ilk 10 dakikasındaki hızlı oyunu, ileriki dakikalarda kondisyon açısından kesin kez zorlanacağımızı gösteriyordu ki, karşılaşmanın 13.cü dakikasında aydınlanma lambalarının sönmesi sonucu hakem kararı ile  karşılaşma ileriki bir tarihe ertelendi.
Herkes  ilk 10 dakikaya bakarak; Biz bu Denizl'iyi  yenip 3 puanı alırdık diyorlar ama, yazımın başında bahsettiğim gibi oyunun ilk 10 dakikadaki  hızına bizim kondisyonumuz  yetmeyecekti gibi geliyordu bana ,ne diyelim..
HER ŞEYDE BİR HAYIR VARDIR…..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Kıvanç Özpıçak Arşivi
SON YAZILAR