Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

CHP nin MAKUS TARİHİ (5)

TEFEKKÜR

Dursen Özalemdar

 

CHP nin MAKUS TARİHİ   (5)

 

 

Ömrü billâh hayatı İslamiyet’e hakaret etmekle geçmiş, Abdulcanbaz tiplemesi ile tarihimizi alaya alan,  Cumhuriyet gazetesinin elemanlarından Turhan Selçuk’un çizdiği TURBANLI DOMUZ BAŞI karikatürü, bu dönmelerin İslam’ı nasıl gördüklerinin bir belgesidir. Hacı Bek taş Veli ve Din ve Dindarlığı gelenek ve görenek halinde sahip çıkan, Alevi vatandaşlarımızı dahi yanıltmak ve kullanmak için, ölülerini Hacıbektaş’a defnettiren bu insanlar, ölüleri ile dahi ihanetlerini ve küfürlerini sürdürüyorlar.

CHP Parti olarak ; 

TESETTÜRE karşı çıkışlarını her pozisyonda deneyerek DİNSİZLİKLERİNİ ispatlarlarken. Seçim sırasında BİLBORDLARA “TESETTÜR RAHİBE KIYAFETİ”dir, hezeyanını sergilemişdir.

CHP Hükümetin Başörtüsü YASAĞINI kaldırmasına karşın. 

Danıştay’a müracaat ederek, YASAĞIN SÜRMESİ yolunda karar çıkartmaya çalışarak, tarihsel yapısındaki, DİNE KARŞI OLUŞUNUN güncel örneklerini vermişti.

 

HALK  EVLERİ, KÖY EĞİTİM ENSTİTÜLERİ ve HASAN OĞLAN  okulları ile, CHP tarihinin KARA LEKELERİ oluşurken, ÇİRKİN olaylara 1989 yılında Gaziantep CHP  Belediye Başkanı CELAL DOĞAN ‘ın, GENEL EVİ İNŞAA  ETTİREREK, Tekbir getirtilerek, AÇILIŞINDA  gülüşmeler le birlikte, KURBAN KESTİRMESİ, CHP sapık mantığının o günkü güncellenmesi 

olmuştur. CHP İstanbul vekili Şafak Pavey,” KIZ ERKEK YURTLARI BİRLEŞSİN “derken, geçmişi özlüyor.

Gayri ahlaki bir yaşayışı çağrıştırıyor. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR