Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

BÜKELAMUNLAR

Hayvanlar âleminde bulunduğu yerin rengine uygun renk değiştirebilen harika bir hayvan var, BUKELAMUN. Elbette ki bu renk değiştirebilme becerisi ona yaratanın verdiği bir nimet, Ne var ki bu hayvanın becerisine karşın, Kendini insan zan eden bazı insanların da, Ülkemizde cereyan eden MİLLET ve DEVLET KARŞITI olayları, olmayan akılları ile ÇARPTIRARAK sütunlarında yazı halinde dile getirmeleri OKUYUCULARINI ALAYA almak manasına çıkartıyor.  Şehrimizde en yüksek trajlı bir gazetenin köşe yazarının, 200 tankın kışladan çıkışınının engellenmesi ve bu işe tevessül edenlerin Spor salonundaki yere diz çöktülerek , KAHRAMAN BİR SUBAY tarafından AZARLANMALARININ ,zoruna gittiğini beyan ederek eleştiren bir yazar ile,  benim yazı yazdığım gazetede, yine bir yazarın 15 Temmuz gecesi yollara dökülen               EVLATLARIDIR

TANK ‘ların halkın üzerine gitmesi, Arabaları önüne katıp sürmesi, Sivilleri ezmesi ve öldürmesi, Tanktaki mühimmatı bitene kadar kullanması neticesinde, Kahraman sivillerce durdurulmaları, faillerin tanklardan çıkartılıp infial içinde olan kişilerce kayışla dövülmesini uygun görmeyen sözde bir yazara ne demeli. İhtilal tarafgirliği ile iştiraklerini sütunlarında dile getirenlerin, bir de darbe karşıtı KAHRAMAN sivil vatandaşlar hakkında SAVCILIK kovuşturması istemesi, ne denli bir YÜZSÜZLÜK  ve  ikilem cambazlığı yaptıklarıdır.

 

Bunların attıkları taş kendilerine dönmelidir. BASIN YOLU İLE DARBE TARAFTARLIĞI YAPAN bu kişilere, DAVA AÇILMASININ ilgililerin görevi dâhilindedir. 

Fecabook  taki bir sayfadan alınan bu resim ve yorum, Gerçek Türk Askerinin görüntüsünü ve kararını  ispat ediyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR