Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

Bir şarkısın sen, ama sadece sen SAMSUNSPORUM

Yazıma başlamadan evvel bizi bu hallere düşürenlere söylenecek o kadar çok söz var ki o yüzden şimdi yazacaklarımın haricinde hepinizi Allah'a havale ediyorum. Bu size yeter de artar bile!
Evet, "Bir şarkısın sen Samsunsporum" ama yalnız sen. Kırmızın, beyazın, siyahın ile 1965'ten beri bizler için bu büyük aslan yürekli taraftarlarımız ve sana canını verenler ile gerçekten de ölene kadar dudaklarımızdan düşmeyecek, şarkıların içinde sözleri tek doğru anlatılan; "Gerçek bir şarkısın sen." Gerisi koskocaman bir yalan. Tek gerçek var; o da sensin Samsunsporum. Sana evet armana ve renklerine bu büyük taraftarlarına aşığız, başkalarına değil. Davamıza ise inanmayanlara hiç hem de hiç aşık değiliz Samsunsporum!
Bravo beyler size! Bizi ligin bitimine 4 hafta kala  (yüreğimiz de yansa, dilimiz söylemeye varmasa da acı ama gerçek)  tüm Türkiye'ye rezil ettiğiniz için sizi alnınızdan öpüyorum!. Tabiki canıyla, dişiyle, taraftarı ve forması için adam gibi bu davaya inanıp da sahaya yüreğini koyan 3-5 futbolcumuz hariç. Çünkü onlar da en az bizler kadar inanmışlardı bu davaya. Ama birde inanmayanlar vardı. Kimdi bunlar; sahada ruhsuzca, hayalet gibi dolaşan geldiğinden beri 1-2 maç hariç kadroya giremeyen oyuna girdiğinde de 15-20 dakika sahada gezinen ve trübünde yeşilçam artistleri gibi sadece oturan, Uğur Boral, top ayağında iken ne yaptığını bilmeyen, Serdar Özkan,ile bize sadece sezonun başında Gençlerbirliği karşısında 30 dakika oynayan ve sonraki maçlarda ne yaptığı belli olmayan yalandan timsah göz yaşı akıtan, Michael Fink, sahada insanları kandıran oyunda bulunduğu süre içinde yalancı koşular yapan, Murat Ceylan ile tabiki hem ilk yarıda gidenler hem de geçen hafta yollanan Bance'de bunlara dahil. Öncelikle herkesten bu yorumu yaptığım için özür dilerim. Ama futbolculardan değil. Yüreği yananlardan. Bu benim kendi düşüncem. Herkese saygı duyarım. Ama benim takımımı bu hale getirenlere asla ama asla saygı duymam, duyamam da! Çünkü bizler Samsunluyuz, Samsunsporluyuz. Gerisi bize yalan! İnanın şu anda ne yazacağımı şaşırıyorum. O yüzden izninizle kısa kesmek istiyorum ve son kez diyorum ki: "Sen bizim canımızı yaktın, paramızı aldın ve gittin. Allah'da seni bildiği gibi yapsın, Adnan Sezgin! Sana hakkımız haram olsun! Tabiki tek suçlu sen misin? Doğal olarak değilsin. Seni kim bize musallat ettiyse onu da yüce Rabbim'e havale ediyorum." Kalın sağlıcakla, büyük Samsunspor taraftarları yani bu davanın tek ve gerçek sahipleri...  BİZLER DÜŞTÜĞÜMÜZ YERDEN ADAM GİBİ KALKMASINI BİLİRİZ...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR