Kıvanç Özpıçak

Kıvanç Özpıçak

Ağabeylik yapıyoruz

             Hemen,  hemen aynı kadroyla sahaya çıkan hoca, Dominguez'i  18 kişilik  kadroya bile almazken orta sahanın daha iyi, daha canlı olması için Mustafa SARP'lı bir orta saha kuran Petkovic,  bu yüzden forvet oyuncularımız Bance ile Zenke 'den çok umutlu gibiydi. Ama karşılaşma başladığından itibaren Eskişehir sporun yoğun baskısı üzerine orta sahayı bile geçemeyen takımımızda, değil üç pas,  iki pası bile yapamayan topçularımızın içinde kötünün iyisi olarak gözüken Ufuk'un da çabaları arkadaşlarını ateşlemeye yetmedi. 9. Dakika da Alper'in attığı mükemmel  aşırtma golle 1-0 öne geçen Eskişehir spor kalecisi  Vanja   İvesa belkide hayatının en rahat maçını oynayarak ilk yarı sonunda hiç terlemeden soyunma odasına gitti.
            2. yarıya orta sahadan Mustafa'yı alıp,  Anıl'la oyuna başlayan Petkovic Ufuk'un sakatlanması sonucu oyuna giren  Ekingho ile forveti  dörtleyerek; '' artık ne olursa olsun gol atmamız gerekiyor ''düşüncesindeydi sanırım. Ama bu dört forvete kim pas atacakta bu oyuncular gol yapacak, sanırım bunu düşünemedi hocam. Oyuna 2. yarı giren Anıl DİLAVER'İN performansını umarım Petkovic  görüp değerlendirir.
             Bizim sayemizde Eskişehir spor camiası 6 haftadan sonra nefes aldı,  ama biz hala 8 haftadır can çekişiyoruz. 6 haftadır gol bile atamayan Eskişehir'e  ağabeylik yaptığımız gibi ligin başından beri 1 puan alan Ankara gücüne ' de bir  ağabeylik yaparız sanırım

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kıvanç Özpıçak Arşivi
SON YAZILAR