Kıvanç Özpıçak

Kıvanç Özpıçak

7000 KİŞİLİK KORO

7000 KİŞİLİK KORO

Sezon başından buyana kadar yaşanan tüm olumsuz gelişmelere rağmen, bir takımın sezon sonunda süper lig için ilk adımı atması, gerçekten küçümsenemeyecek kadar önemli bir olaydır. Sezon başı itibariyle yeri geldiğinde eleştirdiğim, yeri geldiğinde hak verdiğim sayın hocam Erhan ALTIN ve ekibini, takıma oynattığı sistem ve oyun anlayışından dolayı değil, ( Zira hala eleştiriyorum )  olumsuz olan tüm baskı ve dış etkenlere karşı hala ayakta ve dik durduğu için  alkışlıyorum..

Var olmanın ilk etabını geçmek için her şey hazırdı, Denizlispor düşmemek, Samsunspor lige ilk adımı atmak için savaşacaklardı bu stadta. Heyacanını yenen, telaş ve panik yapmayanın kazançlı çıkacağı bu 90 dakikaya Samsunspor, telaşlı ve panik içinde başladı. İlk yarıda sahada görülen Denizlispordu. Gol ümitlerini Şenol AKIN'a ve yüz kiloluk Erçağ'a bağlayan rakip, ilk yarıda tüm ataklarını bizim sol taraftan yaptı. Samsun sporise, klasik oyun anlayışı ile M'billa ve Ofeodu'ya atılacak uzun toplarla rakip defansın arkasına sarkmaya çalıştılar.

Dakika 55 de şov hazırlıkları başladı maraton tribününde, ama  tam o dakikada rakibin golü geldi yüz kiloluk Erçağ'la. ( 0 - 1 ) Bir anlık sessizlik ve şaşkınlık yerini '' BİZLER İNANDIK SİZLERDE İNANIN '' tezahuratına bırakınca, 57 de kaptanla beklenen gol geldi ( 1 - 1 ).. ve 65 de sahada ne yaptığını anlayamdığım Eren'in çıkması ve Recep'in girmesiyle orta alan biraz daha hareketlendi. 67 de Taha'nın attığı golden sonra ( 2 - 1 ), takım bu baskı ve heyacanını getirdiği refleksle geriye yaslanmaya başlayınca içimizi bir korku sardı. 75 nci dakikada Ankara'dan gelen Buca'nın mağlubiyet haberi, geriye yaslanan ve her an gol yiyecek posizyonunda olan Samsunspor'u ve mutlak gol bulmak için eforlarını iki katına çıkarmaya başlayan Denizli'yi  rehavete sokunca, yenen de istediğini aldı  yenilen de. Her zaman  söylediğim bir konu, eğer teknik  ekip Play-Off maçlarında değişiklerde hata yapmassa biz bu sene bu ligten çeker gideriz....

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kıvanç Özpıçak Arşivi
SON YAZILAR