Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

YIKICILAR ŞİRKETİ

Malumunuz siyasi partiler kanununda, Ticaret yapma yasağı olmasına rağmen, CHP nin T.İş bankasındaki %28 lik hissesi ile, Ticaretin en fazla kazanan, FAİZ müessesinin PATRONU olması ve buna kimse mani olamıyorsa. Ülkemizi BÖLMEYE ahd etmiş, bir kısım siyasi partilerin TABELALARI, İSİMLERİ, TÜZÜKLERİ ve Sözde yönleri ayrı ayrı görülse de, Hepsinin aynı DELİKTE buluştuklarıdır.

 

Bundan 123 yıl evvel, Erzurumda başlatılan, Zeytun,Şaşon,Van,İstanbul,Adana da ortaya çıkartılan  KLİKYA Ermeni ayaklanmaları, kılık ve İsim değiştirerek,30 yılı aşkındır. PKK ve Siyasi şekillenmesi HDP, nin, dillendirdiği 28 ayaklanmaların, Tarihi bir gerçek olarak önümüze durmaktadır.  

 

Fransa da katledilen PKK ve APO nun  Kutsadığı ! ERMENİ SARA,(SAKİNE CANSIZ)  Bir Türk ismi arkasında gizlenirken,,Abdullah Öcalan’ın ARTİN AGOPYAN.  Hrant Dint’in de  FIRAT  olarak kimliklenmesinin , genel bir taktik olduğudur.

 

Olaylar içindeki militanların hep ÇİFT kimlikli olması, ERMENİ çıkması na rağmen, KÜRT’ lermiş gibi gösterilmesi, tarihi bir yanıltma olarak görüldüğüdür. Bu aldatma ortaya çıkarılmalı ve Kürt Kardeşlerimize duyurulmalıdır.

 

Bölücülügü yaymak içinl, Karadeniz gezisine çıkan, SİNOP’ ta Öğretmen evinde 9 saatlik mahsur kaldıktan sonra, Polis’in ZIRHLI araçları ile, şehirden çıkartılan eski,  BDP li lerin. Samsun’ dada aynı tepkilerle karşılanması, BDP Karadeniz çıkartmasını boşa çıkartmıştı.

 

Çeşitli bahaneler ile, Çiftlikte, Mecidiye girişinde ve değişik yerlerde zaman zaman gösteri yapan, Bildiri dağıtan, İsimleri değişik örgütler olsa, da kişi ve gurup olarak aynı ORGANİZE insanların olaylarda rol aldığıdır.

FEZLEKELER

HDP li vekiller hakkında,240  cıvarındaki terör suçu kapsamındaki  fezlekelerin meclis raflarında durduğu gerçeğini, Reisicumhurumuz tarafından dile getirilmektedir. Suç duyurusu ve rafta kalan dosyalar ile, bu vatan hainlerinin azğınlığı daha da artmaktadır. Yılanın baştan tutulur sözü ile, bunlara gereken ceza acilen verilmezse, arka taraftaki teröristlerin önünü kesmek mümkün olmayacaktır. TSK ve emniyet güçlerimizin elinde bulunan silah ve muhimmata rağmen, Riskli bir temizleme hareketi olduğu görülen halin, verdiğimiz şehit sayısı ile, tek tek ev temizleme yerine, havadan bombardıman ile, o evleri yerle bir etmenin daha mantıklı olduğudur. PKK nın silah kullanmada hudut tanımamazlığına rağmen, bizim hafif silahlarla temizlik yapma isteğimizin, şehitlerimizin sayısı ile ortadadır.

CERRATTEPE  yakılmak istenen ateşe odun taşıyan gafillerin neye ve kime hizmet ettikleri ortada iken, hala ağzım var diyerek konuşabilenlere, kızarmayan yüzlerine pes demekten başka bir şey kalmadığıdır.

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR