TEMİZLİK ZAMANI

Samsunsporumuz göztepe maçına çıkarken bir çok insan belki devre arasına galibiyetle gireriz ümidiyle 19 mayıs stadının yolunu tuttu ..Karşılaşmaya takımımız ataklarla basladı.Daha maçın başında 2.dakikada kaçırdık ama devamında golü bulduk ..Evet bu sefer olacak kazanacağız derken goller peşpeşe geldi.Ve sezonun ilk devresini yine üzülerek kapattık..


Peki ya şimdi ne olacak?


Samsunsporumuz transfer yapabilecek mi ?


Transfer yaparsak kimler takımdan ayrılacak ?


İşte hepimiz bunların cevabını merakla bekliyoruz.Samsunsporumuz tarihinin en kötü sezonunu geciriyor.Dahada kötüsü samsunsporumuzun geleceğini belirleyecek olan alt yapının gençleri  bu sansı kullanamadı.10 yılda 20 yılda bir kere gelecek bu durumdan ne yazıkki bizim genclerimiz faydalanamadı..Cok üzücü bir durum bu .. Sizce güzel olmaz mıydı  bu cocuklarımızın başarılı olması suan Samsunsporu zirveye tasıması yüzümüzü güldürmesi şampiyonluk sarkılarının söylenmesi... Ama hepsi keskelerde kaldı olmadı ..


Peki ya şimdi Samsunspor ne olacak ? Yönetimimiz acil para lazım diyor ama bir yandan transfer görüşmelerini eksik etmiyor.Kulubumuzu şikayet eden topçular var..Bana göre bu oyuncuların kulupte kalması bize fayda saglamayacak .Gerçi furkan burhan ercan halil ibrahim berkay haricinde genclerimizin kiraya verilmesi düşüncesindeyim..Takımda abi olması gerekiyorsa fatih ve mustafa sevgi yeter ..Şu durumda demek istediğim açık ve net olarak anlaşılmıştır.. Oynamayanı oynamak istemeyeni gönderelim .. Bize Samsunspor isminin büyüklüğünü kabul edip oynamak isteyen gelmek isteyenler tabiki olacaktır.Bize böyle kendini gösterecek Samsunspor ismi için arma için forma için oynayacak olan gencler topcular lazım .. Samsunsporumuz bu devre arasında çok güzel sekilde form tutup 2.devreye bomba gibi girecektir..Ve biz o kadar umutluyuz ki transferler yapıldıktan sonra play off bile oynayabiliriz..

 Gecen seneki adanaspor gerceğini unutmayalım ve istedikten sonra neler yapılacagını görelim.. Osman hocaya getireceği oyunculara Samsunsporumuzda kalacak olan oyuncularımıza güveniyoruz.. Biz her türlü sonuca ragmen Sizin yanınızda olduk son göztepe macına kadaar destekledik.. Sizde devre arasında cok calısarak bu size güvenenleri yanınızda olan taraftarınızı yine üzüntülü sekilde evlerine yollamayın..Haydi Samsunspor haydi büyük taraftarı 16 haftalık cok üzücü hatırlamak istemediğimiz günleri unutup önümüze bakalım ve 2.yarının ilk macında bandırma macıyla beraber takımımızın yanında olalım sahip cıkalım destekleyelim bizede bu yakışır..
Samsunda sağlıkla ve samsunsporla kalın..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Uğur AYTEKİN Arşivi
SON YAZILAR