Nihat Kahvecioğlu

Nihat Kahvecioğlu

Siyaset Kazanı…!

 Siyaset  kazanı  yazı dizime bir süre ara verdim ki kazan biraz dolsun diye.Ama nerdeee ..! Beklemem boşa gitmiş. Arkaya, öne, sağa ve sola, velhasıl  nereye  dönerseniz dönün, karşınıza çıkan hep aynı isimler ve şahıslar. Bu şehrin dinamiğini değiştirip, harekete geçirecek yeni  isimler yokmu?

               Yerel  Gazeteleri  okuyup , köşe yazılarını gözden geçirirken, belediye başkanlığı  için aday adayı  çalışmalarında adı geçen  bir isim, dikkatimi çekti ve bana ilginç geldi.Çünkü devşirme adayları oldum olası hiç sevmem.

               Adı geçen şahsı tanımadığım için merak ettim, araştırdım ve çokta şaşırdım.Hayret edilecek bir şey..!  AK Partiye her türlü hakareti  yapan ve her kötü sözü söyleyen siyasi  partinin neferi  olmuş  şahıs, hiç adam yokmuş gibi belediye başkanlığı  için aday adayı veya aday olarak ismi geçiyor, AK Partiye lanse edilmeye çalışılıyor.Yazık..!

              Niye böyle düşünüp yazdığımı sorgulayacaklara; Adı geçen şahsı, kendi partili arkadaşlarından ve tanıyanlarından basına yansıtıldığı şekliyle, siz okurlara aktarayım.16 Eylül 2013 tarihli DENGE gazetesinde yer alan bir yazının  yazarı; MHP'nin  teşkilatlarında görev almış, milletvekili adayı olmuş ve belediye meclis üyeliği yapmış  sayın Av. Alperen CARUS, köşesinden okurlara  yazıyor;

                “DELİ SELİM..! 

               Selim ÖZBALCI, 90'lı yıllarda Gülsüm Sami Kefeli İlköğretim Okulunda öğretmen ve lakabı deli idi…Gülsüm Sami'de, Deli Selim denince ülkücülük, ülkücülük denince de Deli Selim'in akla gelmesi…2009 yılında yapılan yerel seçimlerde, Ladik Belediye Başkanlığına MHP'den aday olmak istedi.Ancak ilçe teşkilatı bir başkasına adaylık görevini verdi…Şimdi rüyamda görsem hayırdır inşallah diyeceğim…Deli Selim'imiz, Selim Hocamız, Selim ÖZBALCI, AKP'den Ladik Belediye Başkanlığı için aday adayı olacakmış.Yakışmadı be hocam…” diye devam eden yazara ,bende katılıyorum.Yakışmadı..!  Selim ÖZBALCI'yı ; Bırakın belediye başkan adayı ,aday adayı yapmak bile AK Partiye yakışmaz.Köşe yazısına devamla, yazının altındaki yorumlardan birini  aynen aktarayım. “NEFS; Oniki  Eylül sonrası sağa sola gidenlere hitaben bir makalede rahmetli TÜRKEŞ; Gün olur yağlı bir kemik uğruna her şeyini satar insan…İlteriş KAĞAN”nın  yorumuna da , yorum yok.

               Şimdi  bumu  yani..!  AK Parti  adına, Sayın Selim ÖZBALCI'nın  aday adaylığına veya adaylığına destek mi verilecek.Kendi partisinin bile aday yapmadığı bir şahısı aday yapmak, AK Parti ailesi adına,partinin  teşkilatlarında kırılganlık yapmaz mı. AK Partiye hizmet vermiş çoğu insanı küstürmez mi.AK Parti  ailesinde; Partisine emek vermiş,teşkilatlarda görev yapmış ve kurucu üye olmuş bu kadar değerli insan varken, bir devşirme adaya sarılmak, ne kadar etik ve doğrudur..!

             Sormazlar mı adama; MHP'nin Deli Selim'i AK Partinin akıllısı mı yani..!

            Söylemezler mi adama; Kendi teşkilatının keline ilaç olamayan , bizim kelimize mi ilaç olacak.

             AK PARTİ  artık bir markadır.Çakmalara, siyasi olarak partisinden dışlanmışlara, kısacası devşirmelere  hiç gerek yoktur.Anlayana..!

             Her şey gönlünüzce olsun

            SEVGİLERİMLE..!                                                     

           

          

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Nihat Kahvecioğlu Arşivi
SON YAZILAR