Şifre

Şifre

Dünya sigara tekelini Yahudi şirketleri elinde tutar , doğal olarak her üründe ve Amerikan dolarında olduğu gibi, bu sigara kutularının  üzerinde amaçlarını gösteren gizli şifreler ile piyasaya sürerler . Dünya üzerinde ki gelişmelerin büyük bir çoğunluğunun bunların kontrolü altında olması nedeniyle tepki görseler de , Siyonizmin dünya üzerindeki amaçlarını bilen bir Müslüman dahi  bunlara karşı duruş gösterirken, dolaylı veya dolaysız olarak onların  ürettikleri malzemeler  hayatının  her alanında kullanarak onlara destek olur.

 Mesela ''şirinler'' çizgi filmini çocuklarımızın izlemesine müsade eder, biz de onlarla birlikte bazı zaman bu tür programları  izleriz. Biz çocuklarımıza, '' bak bu komünizm propagandasıdır, bu ideolojiyi senin beynine sinsice işlerler'' i,  öğretemeden, onlar  çizgi film içindeki komün yaşamı,  kırmızı papaklı  şirin babayı şirin göstererek  Karl Marks'ı,   aynı renkli kişiler ile sınıfsız toplumu göstererek komünizmi çocukların beyinlerine  yazarlar.

 Yine bunun gibi hazırlanmış ve gizli şifrelerle sunulmuş bir çok film veya malzeme vardır. Hollywood, Yahudi film endüstrisinin merkezidir. Kitle zihin şartlama ve kontrol vasıtası olarak kullanılmaktadır. Üç  adet sigaranın üzerinde belli ideolojinin simgeleri ve yazıları mevcuttur  ve  vermek istedikleri mesajı bunların üzerinden direk pazarlarlar dediğimizde bu düşünce  hayal gelir insana. Bunun yanı sıra kendi ülkesinde bu amaç ile hareket yapıldı dendiğinde, ülkesini küçümseyerek ve iktidar karşıtlığından bunun mümkün olamayacağını belirtir. En yakın örneği geçen hafta ülkemizi ziyaret eden Hıristiyanların dini liderine Fatihin fermanının verilmesinin küçümsenmesi gibi.

Üç  sigara markası Marlboro,  Camel ve Pall Mall üzerindeki mesajlar. Marlboro  yazısına dikkat ettiniz mi hiç, M harfi üsten ilginç iki küçük çizgi ile sabitken, L ve B harfleri daha uzundur .Sigara kutusunu ters tutun ve yazının üzerine parmağınız gelecek şekilde kapatın, aldığınız görüntü ayakta duran bir adam ve asmış olduğu diğer adamın ayaklarını göreceksiniz. Sigara kutusunda ise üç  adet K harfini bulacaksınız , ön yüz alt ve üst yüzlerde kırmızı ile K yazısı, Ku Klan Klax örgütünü temsil eder, 1865 yılında zencilere karşı kurulan ırkçı bir örgütün simgesidir bu  harfler. Sigaranın ambleminde bir taç altında aslan ve at dan  oluşan bir daire içinde şirketin baş harfleri ve  altındaki yazı  Latince '',Veni , Vidi, Vici ,''anlamı ise ''geldim, gördüm, yendim.''

Pall Mall sigarasının üzerinde bir küreyi tutan Yahudilerin simgesi olan aslan, bunun üzerindeki  Latince ''Per Aspera Ad Astra''  yazısının karşılığı ''Mücadele sonunda zafere varmak'', aslanın altındaki şeritte ise ,''In Hoc Signo Vinces '',karşılığı ise bu işaretle kazanacaksın.

 Camel sigarasının üzerinde bir deve resmi vardır .Deve  İslamiyet ile özdeşleşen yarım odada ön plana çıkmış bir hayvandır,   sigara üzerindeki resmin de iki nokta dikkat çekmekte idi.  Birincisi, sağ ön ayak üzerinde başında başlık, eli belinde küçük abdestini yapan bir asker figürü, ikincisi, devenin sırtında çok net belli olan bir aslan figürü .Görüntü olarak devenin ırzına geçen bir hayvan motifi aslan ne idi Yahudilerin sembolü, nerede  ? devenin sırtında, deve neyi sembolize ediyor ?  İslamiyeti .

 Baskılar üzerine bu resim sigara kutuların üzerinde kaldırılarak piramit resimleri konulmuş. Daha sonra  tekrar eski haline döndürül müş, şimdi ise noktalardan oluşan  o motif kaldırılmış ve sade bir devin resmi ile sigara pazarlanmaktadır.

 Siyonizm en küçük bir noktayı dahi değerlendirmek den geri kalmazken ve en büyük masonik işaretler 1 doların üzerinde fazlasıyla varken, tüm bunlar  ayakları üzerinde doğrulmaya çalışılan bir ülke, biz artık eskiye değil, ileriye bakıyoruz, o kullandığınız ,baskı altında tutuğunuz boyunduruğu atıyoruz ve  karşınızda yeni  Türkiye olarak varız ,imajı vermek için Çankaya dan vazgeçip daha gösterişli bir bina ile dünyaya bakın bizde varız, bizim atalarımız Avrupa'nın içlerinde sizin rahiplerinizi dininizi korumuştur demek için Fatihin bu konudaki fermanını  Papa'ya vermesinin gizli bir şifre olma olasılığına neden  bu ülkenin vatandaşları olumsuz bakar.  Bunun için rakı şişesine anlam mı yüklenmesi gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bayram Ocak Arşivi

ALGI

24 Kasım 2019 Pazar 10:30

TBMM

05 Ekim 2019 Cumartesi 11:50

KUKLA

31 Ağustos 2019 Cumartesi 12:42
SON YAZILAR