ŞAHLAN SAMSUNSPOR'UM

ŞAHLAN SAMSUNSPOR'UM


Ptt 1.lig'in 12. haftasında Kırmızı Şimşekler zorlu Manisaspor deplasmanından puan yada puanlarla dönme peşinde.. Samsunspor'lu futbolcuların aylardır içine düştüğü olumsuz gelişmeler Manisaspor karşılaşmasında umarım sahaya yansımaz. Şuana kadar oyunculara beş kuruş ödeme yapılmadı.. Yönetim bu şartlar altında kafileyi havayolu ile önce İzmir'e daha sonra ise Manisa'ya geçerek Anemon otelinde kampa girdiler...

 


Zor günler geçiren Kırmızı Şimeklerde moraller sıfır. Futbolcular gülmeyi unutmuş, suskun ve isteksiz görünüyorlar.. Bu olumsuz şartlara rağmen sahaya çıkarak Arması ve Taraftarları için Yüreğini ortaya koyarak Onurları iler mücadele edeceklerin şüphe duymuyorum.. Aslına Samsunspor için çok önemli bir müsabaka. Geçtiğimiz hafta kazanacağı maçı göz göre göre kaybeden Kırmızı Şimşekler yukarıdan kopmama adına bu maçı kazanmak için sahada ter dökecekler.


Haftalardır Umar sorunu Şehri ve Samsunspor'u meşgul ederken bu gelişmeler üzerine Yönetim ani bir karar alarak Kulüp Avukatının ve Menajerin Görevlerine son verildi.. Neden bu iki ismin görevlerine son verildi o da kafalarda soru işareti bıraktı.. Aminu Umar olayında büyük bir gaf ve yanılgıya düşen Kırmızı Beyazlı Yönetim Nijeryalı oyuncuya elden 10 bin euro ödemesine rağmen bu ödemeyi resmiyete bağlıyamamasınından dolayı olay Kırmızı şimşeklere çok pahalıya patladı. Artık Umar defteri Samsun'da kapandı...!

 

Bugünden itibaren mevcut futbolculara nasıl ödeme yapılabilir. Bu kulübü 27 Aralıkta yapılacak Genel Kurul'a kadar nasıl taşınabilir hesapları yapılıyor. Tel tel dökülen Yönetim futbolcuları Manisaspor karşılaşmasına nasıl motive edecekler. Bana göre bu durum çok zor görünüyor.. Şimdi sıra Aslan yürekli futbolcularımıza düşüyor. Bütün bu olumsuzlukları bir tarafa iterek futbolcu kardeşlerim onurlarını ve güçlerini ortaya koyarak bu maçı kazanmayı hedefliyorlar. Şahlan Samunspor'um.. Kazan Manisa maçını, Dağat Samsunspor'un üzerindeki karabulutları.. Her Şey Büyük Samsunspor İçin...!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR