ŞAHLANDI SAMSUNSPOR'UM...

ŞAHLANDI SAMSUNSPOR'UM...

Sevgili okurlarım dünkü Gazetemdeki köeş yazımda "Şahlan Samsunspor'um" demiştim.. Manisa'da kazanarak Samsunspor'un üzerindeki kara bulutları dağat Samsunspor'um demiştim... Samsunspor'un Manisa'da kazanacağı sanki içime doğmuştu.. Ptt 1.lig'in 12. haftasını geride bırakırken zorlu Manisa deplasmanına çıkan Kırmızı Şimşekler alt sıralardan kurtluma mücadelesi veren Tarzanlar'a karşı Samsunspor ilk yarıda iyi bir mücadele vererek müsabakanın ilk devresini berabere bitirerek büyük bir başarı elde etmiş oldu..


Geçen hafta kendi sahasında kaybetmenin acısını taraftarlara unutturmak isteyen Samsunspor mücadelede sergilediği derli toplu görünümü ile Manisa'da galip geleceğinin sinyallerini vermmiş oldu. Maçın ilk yarısında 3 net gol pozisyonunu değerlendiremeyen Kırmızı Şimşekler, ortaya koyduğu oyun ile umut verdiler. Teknik direktör Erhan Altın'ın futbolcularına kenardan veridği taktikler "çocuklar fazla geri yaslanmayın. Orta alanı kontrollü tutun ve kontura ataklargol arayın" talimatlarını yağdırdı. Samsunspor'un geri dörtlüsü görvini tam manasıyla yaparak Manisaspor'a gol imkanı vermediler. İlk yarı 0-0 sona erdi.



İkinci yarıda ilk devredeki Samsunspor gitmiş, Yerine çok koşan, mücadele eden, Rakibini boğan bir hüviyete bürünmüş bir Samsunspor izledik.. Rakibi üzerinde büyük baskı kurarak ben bu maçı kazanacak güvenini taşıyorlardır futbolcular ve bunun neticesinde Recep Niyaz golü bularak deplasmanda 1-0 öne geçmesini bildiler. Golden sonra Manisa'yı sahasına kitleyen Kırmızı Şimşekler, orta alan destekli hücumda çuğalarak Manisa kalesini ablukaya aldılar. Mbillan'nın attığı gol Samsunspor'u rahatlatırken rakibinide sindirmiş oldu. Her zaman olduğu gibi sahneye Samsunspor kaptanı Musa Aydın çıkarak atmış olduğu mükemmel gol ile skoru 3-0'a geçirdi..



Manisaspor ise kendi saha ve taraftarı önünde farklı yenildiğinin farkına vararak Samsunspor'un üstüne geldi. Kazanılan serbest vuruşta Samsunspor filelelerini havalandırarak durumu 3-1'e getirdiler. Attıkları golle umutlanan Manisaspor bundan sonraki dakikalarda Samsunspor'un basıkısna boyun eğerek sahadan 3-1 gibi acı bir mağlubiyetle ayrılmış oldular.. Aylardır sıkıntılar ve karmaşalar içerisinde boğuşan. Futbolcusuna 5 kuruş para ödeyemeyen bir Yönetimin oyuncuları. Futbolcular Manisa'da gösterdikleri üstün performans'ın karşılığında sahadan farklı galibiyetle ayrılarak Başkan ve Yönetime çok anlamlı bir mesaj vermiş oldular.. Geçen hafta farkılı yenilen Samsunspor bu haftada farklı yenerek taraftarlarının yüzlerini güldürmüş oldu. Yazımı şöyle sonlandırmak istiyorum.. Onurunu ve Haysiyetini hiç bir karşılık görmeden sahada alın terini formasına akıtan bu yürekli futbolcuları candan kutluyorum.. Her Şey Büyük Samsunspor İçin...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR