SAMSUNSPORDA ROTA DENİZLİ

SAMSUNSPORDA ROTA DENİZLİ

Ptt birinci ligin 17'ci haftasında,denizlide Denizlispor ile çok önemli bir müsabaka oynayacak olan samsunspor, Antalya kampını tamamlayarak, yönetim ve kafile. Denizlide otelde kampa girdiler, Antalyada yapılan kampın takım üzerinde olumlu sonuçlar vermesi ve çalışmların futbolcular üzerindeki moral ve mativasyonları tam olarak belirlendi.

Antalya kampında kondüsyon ve ağırlık çalışmaları yaparak ikinci yarıya hazırlanan kırmızı şimşekler, moral güç depolayarak Denizlispor müsabakasında ayakta kalabilmek, adına müthiş bir mücadele sergileyeceklerinden ve maçı kazanarak ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapacaklarını tahmin ediyorum.

Denizli maçından sonra giresun'a geçecek olan kırmızı şimşekler seriyi yakalamak adına müthiş bir çıkış göstererek,taraftarlarına armağan edeceklerdir,Şayet Denizli ve Giresunspor maçını kazanılması sonucu kendi sahasında oynayacağı müsabakada taraftarların pasoliglerini alarak ondokuz mayıs stadını dolduracaklarından şüphe duymuyorum.

Samsunspor yönetimi transferlerde hata yapmamak adına iyi düşünüp sık eleyerek,samsunspor'a faydalı olacak futbolcuları kazandırmak için çok titiz davranıyorlar. Şuana kadar yapılan transferde efoedu ve sezer anlaşma sağlandı.

Kırmızı şimşekler bundan sonra yapılacak transferlerde geç kalınmasına rağmen, Karikari'den vaz geçerek şu isimler üzerinde titizlikle duruyorlar, bunlardan birincisi Tade veya Zeefuik ismi üzerinde duruyorlar.

Futbol şube sorumlusu Metin Ateş, transferlerde hata yapma şansımızın sıfır olması gerektiğini altını çizdi,En kısa zamanda bu transferler gerçekleştirerek,takıma katkı sağlaması için büyük efor sarf ediyoruz.

Samsunspor sezon başında transfer edilen Talha Mayhoş ile yolları ayırdılar, sakatlığı devam eden canberg ve genç oyuncular Denizlispor maçında düşünülmediği için samsun'a gönderildiler şimdi hedef denizlispor yukarılardan kopmamak adına Denizlispor maçını kazanması gerekiyor. Galip geldiği taktirde ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmış olacaklar.

Yönetimin en büyük arzusu taraftarlarını memnun edebilmek adına,ellerinden gelen çalışmaları yaparak, Samsunspor'u aydınlığa çıkarabilmek için var gücüyle çalışmalarını sürdürüyorlar.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR