Samsunspor Umut Verdi...

Samsunspor Umut Verdi...

 

Ptt 1.lig'e verilen ara bana göre Samsunspor'a ilaç gibi geldi. Gem sakatlıkların iyileşmesi hemde yeni transferlerin takıma uyum sağlaması açısından işe yaramış oldu. Kırmızı şimşekler Milli maç dolayısı ile verilen arayı çok iyi değerlendirerek Dost ve kardeş takım Orduspor ile Ordu'da yapılan hazırlık maçında mevcut futbolcuların tamamına forma şansı verilmesi taktire şayan oldu..

 

Başarılı Teknik direktör Erhan Altın oynanan futbolun ilersi için umut verdiğini, her futbolcunun bir birinden değerli olduğunu, Samsunspor'da bundan sonra forma savaşı rekabetinin yaşanacağını söyleyerek çocukların görevlerini eksiksiz olarak yerine getirmeleri Samsunspor adına sevindirici olmuştur. Samsunspor alt yapısından A takıma geçen Doğan Erdoğan'ın müthiş performansı ve tekniği her iki taraftan da büyük alkış almıştır. Takıma yeni katılan Mbilla'nın her ne kadar hazır gözükmese'de buna rağmen üstün fizik kabileti ile Samsunspor'a çok şeyler vereceği ortaya çıkmış oldu...


Bana göre bu takımda Umar yeniden doğdu. Yaptığı tehlikeli ataklar ve asistleriyle göz dolduran siyahi futbolcu kafasındaki bazı soru işaretlerini silere "Takımda bende varım" mesajını verdi.. Alanyaspor maçında orta alanda Doğan, iler'de Umar ve Mbilla'nın takıma büyük katkı sağlayacağı gözlerden kaçmadı.. Kısacası tarif etmek gerekirse ortaya yep yeni bir Samsunspor geliyor... Buraya kadar her şey yolunda ama Samsunspor'da acı bir gerçek var. Bunada değinmeden edemiyeceğim..


Samsunspor'un kapısını eski futbolcu alacaklarından dolayı icracıların çalması üzücü görünmektedir.. Haciz şokuyla moraller bozulurken Gekas ve Kelhar'ın paraları dün itibari ile ödenmediği taktir'de Samsunspor'dan ilerleyen günler'de 6 puan silinmesi söz konusu olunca insanın ister istemez moralleri bozuluyor.. Gözünü Süper lige dikmiş olan Samsunspor'un bu gelişen olaylar karşısında şaşkın ve çaresiz kalırken, Samsun'da hayat sürmeye devam eden gizli zenginler neden bu takıma el atmazlar anlamış değilim...!

 

Bu Köşem'den Samsun'lu iş adamlarını sesleniyorum.. Bu vahim olaya neden sessiz kalıyorsunuz ? Ne olur birazcık yardım etseniz'de Hep birlikte Samsunspor'a katkı vermek bu kadar zor'mu ? Ben size inanıyorum. Mutlaka bu takıma katkı vereceğinizden şüphe duymuyorum.. Taraftarların passolig müracaatları her geçen artıyor.. Kendi sahamızda oynayacağımız Boluspor karşılaşmasında bu sayının 10 Bin'e ulaşması bekleniyor.. Haydi Samsun hep beraber birlik içersinde Samsunspor'a sahip çıkalım parolasıyla yola çıkarak Her Şey Büyük Samsunspor İçin Olsun Diyorum...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR