ROTA KARDEMİR KARABÜK

ROTA KARDEMİR KARABÜK 


Samsunspor Ptt 1.lig'in 9. haftasında kendi saha ve taraftarı önünde çok önemli bir müsabakaya çıkıyor.. Alanya'da kaybettiğimiz puanları telafi etmek adına bu maçın önemi de çok büyük. Teknik direktör Ümit Özat Nuri Asan Tesislerindeki idmanda futbolculara sert uyarı yaparak herkesin oyun içerisinde disiplinde korkmadan oyuna konsantre olmalarını istedi. Gördüğüm kadarıyla Özat Kardemir Karabük maçına çok önem veriyor ve Kazanmak için elinden geleni yapmaya çalışıyor.. 

Pazar günü Samsun 19 Mayıs Stadyumunda Samsun halkını ve Yüce taraftarlarını arkasına alarak 17 puana sahip Kardemir Karabükspor'u mağlup ederek yep yeni bir sayfa açacaklarını ve takımın çıkış yapmasını bekliyorum.. Hasan Kılıç'ın sarı kart cezalısı olması nedeni ile Özat kadroda revizyon düşünüyor.. Tahminime göre Kalede de revizyon yapmayı planlayan Teknik direktör Ümit Özat hedefini Kardemir Karabükspor maçına çevirdi. 


Samsunspor Başkanı Erkut Tutu ve Yönetimi futbolculara prim borçları olmadığını aylıklarının ödenmesi için Karabük maçı öncesi doping yerine geçmesi dolayısı ile ödemede bulunacaklarını bu konuda da kaynak arayışlarını sürdürmeye devam ediyorlar.. Samsunspor zorlu haftalara girdi. Zor maçlar arifesindeyiz. Bu maçın ardından deplasmanda Elazığspor ile karşılaşacak olması ve bu mücadelelerden kayıpsız ayrılma yolunda emin adımlar atıldığını, Şampiyonluktan kopmama adına Süper lig inadını ısrarla devam ettirdiğini kanıtlaya bilme açısından hem içerdeki Karabük hem de deplasmandaki Elazığspor maçlarını kazanması gerekiyor.. 


Ben bir spor yazarı olarak her gün Nuri Asan Tesislerinde kamp kurdum.. Antrenmanları Pür dikkat izliyorum ve takip ediyorum.. Bunu niçin yapıyorum ? Sizler adına Samsunspor taraftarları.. 40 senedir takip ettiğim Kırmızı beyazlıları takip etmeye devam ediyorum.. Bu hafta sonu Samsun 19 mayıs stadyumunda saat 18.30'da oynanılacak Kardemir Karabük maçına bütün Samsun halkını ve yüce Samsun taraftarlarını bu maça mazeretsiz Kırmızı giyinerek Kırmızı duvarın arkasına bekliyorum.. HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR