Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

NİÇİN TERCİH

TEFEKKÜR

Dursen Özalemdar

 

NİÇİN TERCİH

 

Bu gün 22.Ekim. 2015 9  gün sonra Milli irade tecelli edecek. Ülkemizde 7 Haziran 2015 ten bu yana HDP organizeli, PKK nın yaptığı bunca katliam ve sabotajlara rağmen, Bunlara rey verebilecek insanlar bulunabilirse, PES demekten öteye çok şey denmelidir.

 

PKK lılar kim ?  ATAİST-KÖMÜNİST-DİNSİZ-İMANSIZ-VİCDANSIZ-HAK, HUKUK TANIMAYAN-İNSANA KIYMET VERMEYEN-İRZ ve NAMUS ‘a TECAVÜZ EDEN-İLERİ GELENLERİ KÜRT DAHİ OLMAYAN-SATILMIŞ-ORTADOGU HALKLARINA TARİH BOYU İHANET ETMİŞ KÂFİR BİR NESLİN DEVAMI. Hz.ADEM (A.S.) ın oğlu KABİL’in, İnsanoğlunun ilk CİNAYETİ, kendi kardeşini öldürüp, İLK CİNAYETİ işlerken, KÜFÜR ehli ile İMAN ehlinin yol ayrımının başlangıcı da olmuştu. . ŞEYTAN’ın öğretisine tabi olan bozuk nesil, İran’daki MEZDEKİ, HAŞHAŞİ ve Rusya’daki  KÖMÜNİZM ‘le şekillenirken, günümüzde aynı sapık yolda giden,  PKK kimliği ile ortaya çıkmıştır.

 

Irkçılık fikri ile ortaya çıkanların, ülkelere verdiği zararların tarihteki örnekleri sayısızdır. ZİYA GÖKALP gibi, Türk ırkından olmayan birinin Türkçülüğe önder gösterilip, onun ürettiği saptırıcı fikirlerle IRKÇILIK ayrımcılığına düşenlerin, Osmanlının son dönemindeki ülkenin parçalanmasını ve günümüzdeki PKK nın oyununu iyice görmeleri lazımdır.

 

ÜMMET fikri ve inancının, Bütün müminleri bir birine bağlayıp, Rengi, ırkı, milliyeti, memleketi nerede olursa olsun, bir ve beraber KARDEŞ yaparken, Evrenselliğin hudutlarının Dünya’dan taşarak, sonsuz AHİRET hayatına kadar uzanan bir boyuta ulaştırmıştır. Kavmiyet fikri ile hareket edenlerin, fasit bir dairede kalmaları, günümüz devlet modellerinde kabul görmeyen bir tercihi olmaktadır. Rusya, Amerika, Avrupa devletlerinin Federasyonlar ve milletler harmanından oluşan devlet yapılarındaki istikrar ve adaletin tesisi yönündeki olumlu halleri, İnancımız İslâm dininin, l400 yıl evvel, önerdiği İslam Ümmeti olma birlikteliğinin adaletli  ve şanlı örneklerini vermiştir.

 

ADALET ve KALKINMA PARTİSİNİN ülkemizdeki ırklarla bir arada yaşama ve adaleti tesis etme yönündeki çalışmalarındaki olumlu örnekler görülürken, Şer odaklarının ülkemizde SÜNNİ ALEVİ-TÜRK, KÜRT lüğü bir SORUN olarak devamlı kullanmalarının altında, Ülkemizi bölmek, iç çatışmalar çıkarmak  İHANETLERİN en büyüğü olmaktadır.

TEHDİT…

 

 

PKK nın siyasi uzantısı olan HDP bu ayrımcılığın BAŞ’ı durumundadır. Böyle bir siyasi oluşuma taraftar olmak, tercih etmek, kendi ülkesine İHANETTEN başkaca bir şey değildir.

 

AK PARTİYE, Muhalif olan unsurların da, aynı İHANETİN içinde olduğu, ülkenin bu gün içine sürüklenmek istenen KAOS ile orantılıdır.

(Bu vesile ile AŞÜRE GECENİZİ tebrik eder Hayırlara vesile olmasını dilerim. )

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR