Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

MANKUR’İZİM

TEFEKKÜR

Dursen Özalemdar

 

MANKUR’İZİM

 

Tarihte MANKUR bazı kavimlerin esir olarak tuttukları insanlara çeşitli tıbbı ve fiziki uygulamalar ile, düşünme melekesi kısıtlanmış, sadece sahibine şartsız itaat ederek her isteği yerine getiren insanlara denmiştir.

Sayın Reisicumhurumuzun tarifindeki MANKUR ‘luk ise, geçen zaman, değişen ilmi gelişmelere rağmen, Fikir yönünden gelişememiş, saplantılar içinde olan, İçtima’i hayatta üst seviyelerde gelir temin eden, ancak içlerindeki eziklik ve doyumsuzluk yönünden yaşadıkları millet içinde, çalışan ve üreten insanlara hasım olan, MADDECİ, MATERYALİST, hatta ATAİST fikirlerle donanmış insanlar olarak önümüze çıkmaktadır.

 

Konu olan, MANKUR  lugun, ALMAN ŞANSOLYESİ ANGELA MERKEL’in ülkemizi ziyareti ve Reisicumhur Recep Tayyip Erdogan ile ,Cumhur Başkanlığı Sarayındaki ziyareti, Başbakan Sayın Ahmet Davut oğlu ile görüşmelerini kendi siyasi fikirlerince SAKINCALI gören bir zihniyetin imza altına aldığı bir mektup ile, Sn. Merkel in, Seçimler arifesinde, Böyle bir ziyaretin ADALET VE KALKINMA PARTİSİNE AVANTAJ sağlayacağı görüşü ile , ZİYARET ETMEMESİ YÖNÜNDEKİ İSTEKLERİ, Kabul görmemiş ve ziyaret gerçekleşmiştir.

 

Şimdi sormak gerekir. SİZ KİMSİNİZ. KİME HİZMET EDİYORSUNUZ. MİLLİYETİNİZ, CİBİLLİYETİNİZ NEDİR. HANGİ BAYRAĞA SAYĞI DURUŞUNDA BULUNUYOR. HANGİ KİTABA İNANIYORSUNUZ. KOYNUNUZDA HANGİ HAÇ’I SAKLIYORSUNUZ, HANGİ SİYON KAVMİNDENSİNİZ. Ülkemizin maruz kaldığı PKK  katlıamları karşısında, ŞEHİT olan ONCA, SUBAY-ASTSUBAY-ER, ERBAŞ-UZMAN ve KORUCU ile, POLİSLERİMİZE ve SİVİL VATANDAŞLARIMIZA RAĞMEN, KISA DÖNEM ASKERLİKLE PAÇALARINI SIYIRARAK, VATAN HİZMETİNDEN KAÇMIŞ bu kişiler, ancak bu tip işlerle ortaya çıkıyorlar. İsimlerine de AKADEMİSYEN ekleterek, VATANA İHANETTE EN BELİRGİN ÖRNEKLERİ VERİYORLAR.

 

VATANA İHANET AKADEMİSYENLERİ, Ülkemizde uzun yıllardır, YIKMA-YAKMA-YAĞMALAMA-OLUMLU HİZMETLERE KARŞI ÇIKMA-YAPILANLARI KARALAMA- İFTİRANIN HER TÜRLÜSÜNÜ ÜRETME ve YAYMA – YOLSUZLUK-ARSIZLIK ve İSTİSMAR KONUSUNDA AKADEMİSYENLİK YAPAN NİCE insan ve gurupları gördük. 10 gün evvel 102 insanın ÖLÜMÜNE SEBEBİYET veren, geçmiş dönemlere göre, MARJİNAL faaliyetler içinde olan, Sözde STÖ, Sendikalar, Meslek Odaları yaftalı, Sicillerinde SOL fikirlerin ağababalığını yaptığı kuruluşların ortaya koyduğu senaryoyu tekraren gördük. AKP iktidarına ve Ülkemize karşı YIKIM hareketinin birer parçaları, CHP organizesindeki CUMHURİYET MİTİNGLERİ. GEZİ  PARKI OLAYLARI. PKK nın YURT İÇİNDEKİ SABOTAJ VE CİNAYETLERİ. 7 Haziran sonrası, Dağdaki Töreristlerin Güneydoğu ve Doğu Anadolu daki faaliyetleri, KANTON-BAĞIMSIZ BÖLGE-ÖZ YÖNETİM denemeleri, KATLİAMLARI-SABOTAJLARI-ANKARA TREN GARI BOMBA PATLATILMASI, MANKUR’ların ALMAN’yaya MEKTUPLARI.

Bunlar hiç münferit olay olabilir mi. Ülkenin KALKINMASINA-GÜÇLENMESİNE-KENDİ AYAKLARI ÜZERİNDE DURMASINA GÖZ DİKMİŞ DÜŞMANLARIN İŞLERİNDEN BAŞKA CA NEDİR. KALKINAN TÜRKİYE ‘yi DURDURMAK, ÖNÜNÜ KESMEK, SÖZ SAHİBİ ETMEMEK İÇİN, YAPILAN İHANETLERDEN BAŞKACA NEDİR. AKLI BAŞINDA OLAN. VİCDANI OLAN. ÜLKE VE AİLESİNİ DÜŞÜNEN HER İNSANIN bunları düşünerek tercihini yapmasının zorunluluğudur.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR