LİDERLİĞİN TADI DAMAĞIMIZDA

LİDERLİĞİN TADI DAMAĞIMIZDA

PTT 1.Lig'in 2'nci haftasında kendi saha ve taraftarları önünde diğer şampiyonluk adaylarından Adana Demirspor'u konuk edecek. Çok zorlu geçmesi beklenen müsabakada Samsunspor rakibini yenebilecek güce sahip olduğunu hafta içerisinde A2 takımı ile oynanan maçta gördüm. Takımın diri ve canlı olduğunu mutlaka rakibi mağlup ederek 2'de 2 yapma heyecanını taraftarların önünde yaşatması bekleniyor. Samsunspor bugünlerde maddi sıktılar içersindeyken transfer tahtasınında kapalı olmasında dolayı Famoussa Kone ve Ersel Aslıyüksek'in TFF lisans çıkarttırılması geçiktirildi.Şu ana kadar Süper Lig, PTT 1.Lig ve 2. Liglerde toplamda 42 takım lisans alırken Samsunspor'umuz hâlâ lisans almadı. Mali yapıya bakıldığında kriterlere uymadığı için Samsunspormuza'da 30.000 TL gibi bir ceza gelebilir.

Geçen haftaki köşe yazımda kombinelerin rağbet görmediğini ve bu hafta sonuna kadar taraftarlarımızın kombine atağı yaparak sayıyı yükseltmesini bekliyoruz. Passolig konusunda ise şuna değinmek istiyorum. Passoliglerin güncellenmesi gerekiyor aksi takdirde taraftarlarımızın stadyuma giremeye bilir. Sıkışıklığa meydan vermeden maç gününden önce Passoliglerin güncellenmesi taraftarlarımızın yararına olur. Bu hafta sonu pazar akşamı saat 21.00'da Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda bu sezon ilk resmi müsabaka oynanacak. 


Maç gününde son günlerde vatan uğruna kanına döken şehitlerimizin anısına taraftar tarafında özel bir ahte vefa yapılacak. Şehitlerimizin anısına yapılacak bu özel çalışmanın en güzel olması için hepimizin el ele vermesi gerekiyor. Şu zor günlerde birlik ve beraberlik mesajını vermek, en çok Atatürk şehrine yakışır. Şehitlerimize Allah'tan rahmet ailelerine baş sağlığı ve sabır diliyorum. Oynanacak zorlu müsabakada genç futbolcularımız bizi coşturacak. Teknik Direktör Ümit Özat yapmış olduğu basın toplantısında, kulüp mali durumu sarsmadan transfer yapılacağının ip ucunu verdi. Ümit Özat'ın bu duyarlı anlayışından dolayı teşekkür ediyoruz. Bu kritik müsabaka da bütün taraftarlarımızı tribüne davet ediyoruz. 

HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR