Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

KÖMŞULARDAN ÖRNEK ALMA

TEFEKKÜR

Dursen Özalemdar

 

KÖMŞULARDAN ÖRNEK ALMA

 

Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar ve şu andaki duruşumuz, ne kadar güçlü bir millet ve ülke olduğumuzu göstermektedir.

 

Yabancı bir entilijans yetkilisinin “BİZ TÜRKİYEYİ DIŞTAN, ADAMLARIMIZDA İÇTEN YIKMAYA ÇALIŞMALARINA RAĞMEN BİR TÜRLÜ YIKAMIYORUZ “ itirafı ne kadar doğru değil mi.

 

Cihan Sultanı ABDULHAMİD Han’ı yıkmak isteyen güçlerin, o gün olduğu gibi, bu gün de değişik isim ve sıfatlarla aynen görünür olması, Recep Tayyip Erdoğan nezdinde, Abdulhamid Han eşleşmesi ile, TARİHİN BİR TEKERRÜRÜ OLARAK görülmektedir.

 

100 yıl evvel Osmanlı topraklarından Kudüs çevresinden Toprak satan almak isteyen  Theodor Hertzi ‘e “Ecdadımın kanı ile sulanmış o topraklardan bir karış yer dahi vermem”diyen Abdulhamid Han örneği ne rağmen,, Bu gün silah zoru ve Meclisteki temsilcileri ile Ecdad kanı ile sulanmış Güney Doğu Anadolu toprakları  ülkemizden koparmak isteyen bukelaman görüntülü hainler in varlığıdır.

 

Türk milletine İHANET EDEN, milletlerin GAZABA UĞRADIĞI  gerçeği, Yakın tarihimizde , İkinci Dünya savaşı ile, Yerle bir olan AVRUPA, Kamplarında PKK ve diğer TERÖR örgütlerini Türkiye’ye karşı barındıran SURİYE. Yine yakın komşumuz YUNANİSTAN’ın aynı tutumu ve bu günkü yerlerde sürünen ekonomisi ile geldiği nokta İBRET’i  ALEMDİR.

 

Suriye’Yİ ateş çemberine döndürülen  ve bu günlerdede  IŞIT göstergesi, PYD,ABD İştiraki olarak şekillenen hali ile, İran ve Türkiye arasında İsrail’e TAMPON’luk yapacak bir KÜRT oluşumuna çalışılılmaktadırlar.

 

Yunanistan’da ise, büyük iddialar ile iktidara gelmiş olan SOL parti, Hayal  ile milletini yanıltmasına rağmen, Gerçeklekle yüzleşiminde, Kazın ayağının kendi dedikleri gibi olmadıklarını görMÜŞ.  Meclis sandalyesi yerine, YERE OTURARAK çöküslerini İLAN ETMİŞLERDİR.

 

Bunca entrikaya rağmen, Adalet ve Kalkınma Partisinin 12 yıllık icraatlarındaki, Türkiyenin sağlam bir ekonomiye oturtulması, Devasa yatırımlara kaynak bularak, yatırımlar yapılması, İMF BORÇLARINDAN KURTULUP, İMF ye BORÇ VEREN bir duruma gelinmesi, Bizi yıkmaya çalışanlarca dahi MERAK EDİLEN bir uygulama olmuştur. TUSİAT ın 13 yıl sonra yine ortalıklara dökülmeleri, İstikrarsız hükümet modelleri ruyaları ile RANTİYECİLİK kazanımı hayallariyle kapılarda dolaşmaları , Milli olmayan sermaye kesiminin ne tür bir arsızlık içinde olduğunu göstermektedir.

 

Suriye YANARKEN, Yunanistan BATARKEN bunlardan ibret alamayanların, Gözlerinin KÖR, Kulaklarının SAĞIR, Akıllarının DUMURA uğradığı gerçeğidir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR