HOCA FARKI

Geçen sezonu Engin Hocayla bitiren yönetim taraftarın tepkisine rağmen gene devam kararı alarak takımı kampa Engin Hocayla gönderdi.Taraftarın gördüğünü ne yazık ki göremeyen yönetimimizin yükünü şahsımca şuan Osman Hoca çekiyor…


Neden mi 6 hafta boyunca izlediğimiz takımımız kondisyon olmadığı için ilk yarı dökülmeye başlıyordu ama 2 haftadır bu durumun yavaş yavaş düzene girdiğini özellikle dün ligin en çok kosan takımı Altınorduspor karsısında gördük .Sahada ayakta duran pas yapan kosan bir Samsunspor vardı tek eksiğimiz kaleye suttu bence .. Bu takım sezon bası kampta neler yaptı diye sormak gerekiyor .. Şuan Osman hoca sanki sezon öncesi kampı gibi takıma kondisyon yüklemeye çalışıyor...

Elindeki malzeme belli ,devre arasına kadar alabileceğimiz en iyi sonuçları almaya çalışıp ,ilk yarıyı yüksek puanla tamamlamanın hesapları yapılıyor.. Şuan kadrodaki gençlere çok büyük şans verildi ama değerlendirebilen yada bunun çabasını gösteren sayısı çok nadir..

 

Sanki yerleri garantiymiş gibi herkes bir havalarda uçuyor ama bu şans her zaman olmaz .Devre arası yapılacak transferlerden sonra belki de o formayı giyemeyecekler ama bunun bilincinde değiller .. Altınordu maçında bazı topçularımız bunu açıkça belli etti ve bence formanın hakkını veremedi .. Yönetimimizin transfer yasagını bile bile topçuları salması, hocalığı tartışılır biriyle göz göre göre yola devam etmesi belki de bizi bu duruma getirdi ..

Engin Korukır ısrarı yerine Kenan Hocayla devam edilmesi belki de bizi daha iyi konuma getirebilirdi .. Osman hoca aldığı bir enkazı şuan onarmakla uğraşıyor .Bunun içinde sabredip destek vererek ilk yarıyı tamamlamamız en güzelidir . Altınordu maçında Samsun ve Samsunspor sevdalısı Galip Öztürk şeref tribünündeyken yönetimimizin bu duruma uzak kalmasını kimse anlamış değil ..

 Hep destek tam destek sabırlı şekilde Samsunspor’umuzun yanında olalım .. Başka Samsunspor Yok ..
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Uğur AYTEKİN Arşivi
SON YAZILAR