Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

HDP li ERMENİ SÖZCÜSÜ

TEFEKKÜR

Dursen Özalemdar

 

HDP li ERMENİ SÖZCÜSÜ  

 

 

Bu çerçeve aslında her şeyi kısaca anlatıyor. HDP liden bakan olunca yapacağı zaten budur. Muş’ un VARTO ilçesi doğumlu bu zat, 1950 doğumlu, yaşı itibariyle 1915 Ermeni olaylarını ancak dedelerinin dedesinden dinleyerek öğrenebilirdi. Ülkemizin her yerinde olduğu gibi Doğu ve Güneydoğu illerimizde o yıllarda Ermenilerin Türk, Kürt demeden her Müslüman’ı katlettikleri gerçeğini ya duymamış veya bu şekilde ifade etmek işine gelmiyor. Ruslarla birlikte, Osmanlı askerleriyle çarpışan ermeni çetelerinden hiç haberi yok galiba. Muş ve Varto’nun da bu konulardaki mazisi Ermenilere karşı çarpışan Kahraman Müslümanların destanlarıyla bilinirken, Bir çok Ermenin inde Türk, Kürt ve Arap ve Alevi kimliği alarak o bölgelerde kaldıklarının bilindiğidir.

 

PKK unsurlarının bu sayılanlar arasında, Gizlenmiş ermeni kökenli olmaları, ülkemizdeki otuz yılı aşkın, TERÖR olaylarında, öldürülen Nice Müslüman Kurt,Arap,Alevi ve Türk’ lerin varlığı ile bilinmektedir.

 

Makamına oturur oturmaz, Türk dünyasının YÜZ YILLIK sorunu olarak MUVAZAA konusu olan ERMENİ SOYKIRIMI “ nı gündeme getirerek, İLK İHANETİ ortaya koyması. BAKANLIĞA YAKIŞMAYAN bir HDP li olarak kendini ispat etmiştir. Bir ata sözümüz var.” KATRANDAN OLMAZ ŞEKER,CİNSİ NEYSE O CİNSE ÇEKER “  TC Millet Meclisine HDP den Millet vekilliği dahi,  çok gelen bu insanlara BAKANLIK tahsis edilmesinin de TÜRK SİYASETİNİN kendi içindeki bir sınavı gibi görülürken, HDP liler için de, bu ülkede siyaset yapma KABİLİYETSİZLİĞİNİN göstergesi olmuştur.

 

PKK lı hainin ölüsünü, Meclisteki HDP li VEKİL’in omuzlayarak kendilerini gösterenler, Bu milletten maaş alıyor ve İHANET ediyorlar. Yılanı Başından tutma gerçeğine rağmen, Kuyrugu ile uğraşanların, daha çok terleyeceği ve SABIR gösterecekleri gerçeği ile, Daha çok ŞEHİT haberleri ile AĞIT YAKACAĞIMIZDIR.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR