Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

GÜVENİRLİK

Ülkemizin 1848 dan bi yünü Birleşmiş Milletlere, Nato ve diğer batılı ülkelerin sistemlerine bağlılığına rağmen, zaman içindeki ortaya çıkan olaylarda, bu birlikteligin batının ve ABD nin çıkar ve menfaatleriyle birleşmedikçe, geçerliliği olmadığı gerçeğini ortaya çıkarmıştır.

Dünya siyasetinde Doğu ve Batı bloku olarak, gösterilen, esasta bir menfaat bölüşmesi esasına dayalı siyasetlerin, Bu gün SURİYE üzerindeki tecellisi ile gün yüzüne çıkmıştır.

Bir tarafta KÖMÜNİST rejim özentili RUSYA ile, Demokrasi HAVARİSİ rölündeki ABD ile, kendi milletininKATİLİ ESAT BEŞAR ın nasıl aynı tablo içinde yer aldıkları, SAF OLUŞTURDUKLARI,BİÇARE İNSANLARA ve SİVİLLERİ HEDEF ALARAK HAVADAN,KARADAN KAN AKITMAK İÇİN YARIŞTIKLARI GERÇEĞİDİR.

Batının üst aklındaki HAÇLI  SEFERİ  takıntısı, Silah sanayilerini depolarını devşirmek uğruna AFRİKADA, GÜNEY DOĞU ASYADA, AFGANİSTAN,İRAN,İRAK, KÖRFEZ ÜLKELERİ,LİBYA,CEZAYİR,TUNUS,MISIR ve bu günde SURİYE’ DE devam ettirilen manevraların temelinde, Üçüncü dünya ülkeleri ve MÜSLÜMAN ülke insanlarını ÖLDÜRMEK ve PARA EDEN DEĞERLERİNİ SÖMÜRME esasına dayalı bir siyaset sarmalının oluşturulduğudur.

Müslümanlıkta bir ölçü var. MÜNAFIKLIK,KAFİRLİKTEN DAHA TEHLİKELİDİR. İnanırsın, seni aldatır, Bir söz söyler seni yanıltır. Hep ikilem içindedir. Doğrudan yana olmaz. Olamaz. Kâfir ise Kâfirliği ile bilinir, ona göre tedbir alırsın. Bizde ise bu işin KATMERLİSİ yüzyıllardır görülür. İÇİMİZDEKİ MÜNAFIKLAR, DIŞARDAKİ MÜNAFIKLAR. KARŞIMIZDAKİ KÂFİRLER. 

PKK  ya onlarca yıl evvelinden destek veren, ABD, kılık ve kimlik değiştirerek bu oyunu bu güne dek sürdürdü. Bir zamanlar CUDİ dağında  ÇEVİK KUVVET helikopterleri ile PKK lılara Silah ve Muhimmat dağıtan ABD , Bu günde, Uluslar arası tesbitin PKK yı TERÖR ÖRGÜTÜ olarak kayıt almasına rağmen, Yan kuruluşu PYD ye SURİYE de silah vererek dolaylı yoldan PKK yı desteklemesi, Amerikan hilebazlığının, iki yüzlülüğünün göstergesi olarak ortaya çıkmıştır. Bir taraftan Esat aleyhtarlığı yapar gözüküp, Putin ve Esat’la temasa geçen ABD  li yetkililer, Esat’a BUTİK devlet söylentisi ile akla soktukları yeni bir oluşuma zemin hazırlarlarken, İsrail’in isteklerine uygun bir Suriye yapılanmasının temellerini atmaktadırlar. Yerli halkların öldürüldüğü, sürgün edildiği, ev ve yurtlarından edinildiği yerlere, KİMLERİ YERLEŞTİRECEKLER. İşin içine ne kadar FİTNE varsa karıştırarak, harman ettikleri FİTNE KAZANINDAN, KÖMÜNİST PYD ve PKK garibesini çıkartmaları, kimin işine yarayacak.

Bu konumda ABD nin güvenirliliğinin bunca tarihe rağmen, Güvenirli olmadığı gerçeğidir.

 

 ŞU İLAHİ MESAJ

 

KUR’AN-I KERİM NİSA SURİSE 144.  AYET ;

Ey İman edenler, Müminleri birakıp’ta Kâfirleri dostlar edinmeyin. (Başlarınıza geçirmeyin) Azabınızı gerektiren açık bir hüccet Allah’a vermek istermisiniz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR