Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

GORDİYOMUN DÜĞÜMÜ

Batılıların İslâm ülkelerini BÖLGE konusundaki içlerindeki FİTNEYİ en iyi tespit etmiş olan Reisicumhurumuz Sayın R.Tayyip Erdoğan, “SÜNNİ DEĞİL MÜSLÜMANIM” ifadesi ile, İslâm milletleri arasındaki AYRILIĞA SEBEB OLAN düğümü İSKENDER gibi çözmüştür.

“MEZHEBÇİLİK FİTNEDİR, DİNİM SÜNNİLİK YA DA ŞİİLİK DEĞİLDİR” tespit ve beyanı ile, Allah (C.C.)  nın “BİR ve BERABER OLMA”   emrinin yerine getirilmesini, 13. İslâm Birliği toplantısında  Reisicumhurumuzca dile getirmiştir.

Yüz yıl evvel, İngiliz casuslarının Başlarına sarık, Sırtlarına cübbe geçirip, Osmanlı içindeki milletlerin Lehçe farklarına kadar lisanlarını öğrenip, İslâm din adamı kılığında İslâm birliğini parçalayışları yakın tarihimizi inceleyenlerce malumdur. Bu tarihi geçmişe rağmen, Yüz yıldır UYUTULUP, SÖMÜRÜLEN 57 İslâm ülkesinin uyanması, Reisi Cumhurumuz R.Tayyip Erdoğan’ın bu seslenişleri ile gündeme oturmuştur. 10 Trilyonluk dolarlık  ekonomik göstergenin var olmasının, batılıların oynadığı oyunlarının temelini teşkil etmektedir. Birleşmiş milletlerdeki 193 kayıtlı ülkeye rağmen, ABD-RUSYA-ÇİN-İNGİLTERE ve FRANSA’dan oluşan VETO HAKKINA sahip , 5 devlet  olurken. Diğer 183 ülkelerin,  ikinci plandaki durumunun hakkaniyet ve sözü edilen demokrasiyle uyuşmadığıdır.

DOĞU, BATI BLOKLARI arasındaki devletlerin bu iki blok arasında PAY EDİLEBİRLİK varlıklar olarak görülmesi, bunlar üzerinde her iki blokça oynanan oyunlar ile ÇATIŞMA, SAVAŞ, TERÖR, İŞGAL olarak kendini ortaya çıkarmaktadır.

 

Bu yapılanmalar içinde, sayısal olarak 57 islam ülkesinin,Bir Milyar Altı yüz milyonlar nufusunun,  İslâm’ın kabul etmediği IRKÇILIK-MEZHEBÇİLİK gibi ötekileştiren,ayıran, ayrıştıran, birbirine hasım olarak ortaya çıkartan, İslâm dışı fikir ve akımlara bu güne gelmiştir. Doğru akıl olarak bunu SESLENDİREN, Cumhurbaşkanımız RECEP TAYİP ERDOĞAN’ın  beyan ve ifadelerinin  HAKLILIĞIDIR.

Diyanet işleri Başkanımız Mehmet Gömez’ın beyan ve ifadeleri ile, yukarıdaki gazete kupürünün bize gösterdiği gerçek “30 SENEDE 11 MİLYON MÜSLÜMAN ÖLDÜRÜLDÜ” tespitinin , bir ve beraber olamamanın neticesi olarak görüldüğüdür. Dinimiz bir ve beraber olmayı, Tevhit inancında, Kur’an ve Sünnet’e uymayı emrederken, Ayrılık ve hizip’in Şeytani hile olduğu gerçeğidir. Bu hile düğümünü İslâm ülkeleri arasında çözecek olan tek liderin R.TAYYİP ERDOĞAN olduğudur.

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR