Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

DİNSİZ PKK – ŞEHİTLİK

TEFEKKÜR        Dursen Özalemdar

DİNSİZ  PKK – ŞEHİTLİK

Son günlerde, PKK nın  değişik adlar ile yapılanmaları, Dağ ve şehir eylemlerine, Siyasi yapılanma ve TBMM içine kadar girebilen BDP ye rağmen, istediği neticeyi alamayan, Devletin bütün olanlara rağmen, yok etmeyi azmettiği tavrı karşısında, dağ ve şehirdeki militanlarının  meclisteki elebaşlarının arsızlığı , Gevseyince dikleşen, sıkıyı görünce çark eden trajı komik halleridir.

Bunlardan bir tanesi, CHP lideri Kılıçdaroğlunun, iktidar AKP ye bu konudaki yaklaşımıdır. Bir taraftan görüşmeler yapılıp beyanatlar verilmesine rağmen, Reisicumhur Recep Tayip Erdoğan’ın,” CHP bu konuda samimi değildir, Akşam başka söylüyor, sabah başka söylüyor “beyanı ile açığa vurduğu SAMİMİYETSİZ  ligi dile getirirken. KÜRT SORUNU başlığı altında, Markist, Leninist , Ateist ve Zerdüst bir yapıya sahip olan  PKK nın, Kız ve çocuk kaçırma eylemlerinin görünürlüğüdür.

Birinci sırada sahnelenen CHP  hareketi, Devlet ve Meclisin sözde çözemediği KÜRT SORUNU ! olarak ortaya atılan, PKK nın isteklerini, bunca akıtılan kana rağmen, Masum, İnsani istekler olarak tevil ederek, tüm kürt halkları adına ortaya çıkanların, İngiliz casusu Lavrens le başlayan, Yahudi Barzani ailesi ile devam ettirilen, Ülkemizi bölme ihanetinden başkaca bir şey değildir.

Amerikanın bölge konusundaki geniş açılı planları yanında ,evvelce kullanılan PKK. nın  Hlayiry Clintın’ın son Türkiye temaslarında  gözden çıkarılarak  TERÖRİST ilan edilmesi , Suriye, İrak ve İran meselesindeki mutabakatın yeni bir boyutunu ortaya koyarken, Staretejik yeni hareketlenmelerin daha geniş boyutlu operasyonların geleceği sinyalini vermektedir. Bölge halkından dağlara kaçırılan kızların igfal edilmeleri öteden beri PKK nın uyguladığı ahlaksız bir yöntem olması, Kızların militantolarak kullanılma yöntemleri veya intiharları,öldürülmeleri ile neticelenmektedir,

KÜRT halkına düşman olan PKK topluluğu, Kürkt ve Müslüman değildir.Sol görüşlülerin son günlerde dillerine doladıkları, Askerimiz,Polisimiz ölüyor  sinsi propagandası  PKK dan yana olma tavrının başka bir versiyonudur.

Zenginler, yetkililerin çocukları ÖLMÜYOR, geri kalanlar ölüyor propagandasının altındaki karşı çıkışın, tarihler boyu  ŞEHİT olma manasına idrak edemedikleridir. Dünya hayatını tercih edenlerin böyle bir mukafaka nail olamıyacakları, İLAHİ beyanla bilidirilmişken, bu inanca karşı olanların da elbetteki çeşitli bahaneler ile, bu günkü ŞEHİTLERİ koruyoruz  tavrı altında İNKARİYETLERİNİ GÖSTERMEKTEDİR.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR