DESTAN YAZDIK!

DESTAN YAZDIK!

PTT 1.Lig'in 25'inci haftasında Samsunspor kendi saha ve taraftarları önünde kendisini ensesinde hisseden Karşıyakaspor'u konuk etti. Lig'de üst sıralardaki takım rakiplerini mağlup etmeyi başardı. Kırmızı Şimşekler Play-Off yarışından geri kalmamak için sahaya mutlak galibiyet parolası ile çıktılar. Kırmızı Beyazlıların Teknik Direktörü Erhan Altın sahaya değişik bir kadro sürdü. Musa Aydın, Fatih kılıçkaya ve Zafer Özden yedek kulübesine çekilirken. Taha, Mustafa Sevgi, Ivanov forma şansı buldu.


Oyuna fırtına gibi başlayan Kırmızı Şimşekler henüz maçın ilk dakikalarında rakip Karşıyakaspor defansını tarumar etti. Konuk Karşıyakaspor daha sonra oyunu kontrolüne alarak Samsunspor kalesinde tehlikeli ataklar geliştirdi. Orta Hakem Serkan Çınar her iki takım futbolcularına da bir çok sarı kart göstererek müsabakayı kontrolü altına almaya çalıştı. Dakika 27'de Mustafa Sevgi sahneye çıktı. Yaptığı muhteşem ortaya M'Billa düzgün bir kafa vuruşuyla topu filelerle buluşturdu ve Samsunspor'a öne geçiren golü kaydetti. Samsunspor golü bulduktan sonra oyunu rölantiye alarak soyunma odasına üstün gitmeyi tercih etti.


İkinci bambaşka bir Samsunspor sahne aldı. Kırmızı Şimşekler 2'inci golü bulabilmek adına Karşıyakaspor'u abluka aldı. Bu baskıya fazla dayanamayan Karşıyakaspor arda arda yediği gollerle şok oldu. Samsunspor'un dinomosu Murat Akyüz sağ kanattan yaptığı enfes ortalarla Kırmızı Beyazlılar galip gelmesinde büyük pay sahibi oldu. İkinci yarının ortalarında orta sahaya Kırmızı Beyazlılara taze kan verebilmek adına Taha'yı oyuna aldı ve Zafer Özden'in sahaya sürdü. Erhan Altın bu maçta hata yapmamak adına bütün hünerlerini ortaya sererek galibiyeti kucakladı. Samsunspor'un 12'inci adamı 90 dakika boyunca adete hepimizi sağır edecek şekilde tezahürat yapıp Kırmızı Beyazlıları galibite taşıdı. Samsunspor oyunun son 10 dakikasında kendi alanında top çevirerek oyundaki tempoyu düşürüp zamana oynayarak gol yedemeden kazanmayı başardı. Kısacası Samsunspor kendi sahasında destan yazmış oldu.


HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR