Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

CHP'nin İNTİHARI

 

Adalet ve Kalkınma Partisinin karşısında girdiği YEDİ SEÇİMDEDE YENİLMİŞ bulunan Kılıçdaroğlunun başında olduğu CHP, İçindeki bütün infiallere rağmen, Kemal (Karaduman) Kılıçdaroğlu’nu yeniden başkan seçti.

 

Seçim göstergesi Gazete manşetlerine DİKTATÖR KEMAL olarak yansırken. Seçim sonrası CHP içinde büyük çaplı parçalanmalar olacağı, Ecevit modeli gibi, Yeni partiler oluşabileceği tahminleri ağırlık kazandı.

 

Kılıçdaroğlunun kongre konuşmasında, Hakarete varan sözler sarf etmesi, Kılıçdaroğlu’nun bütün ikilemli siyaseti içinde,içi boş bir parti ve lider görüntüsü verdiğidir. % 52 oyla, Millet iradesini temsil eden, Reisicumhuru  ve Başbakan’ı hedef alarak sarf ettiği sözlerin, Siyasi bir lidere yakışmayan, SEVİYESİZ  ifadeler olması, Aklı selim insanlarımızca kınanmıştır.

 

Son görüntülerle, CHP nin, ASKER ve GÜVENLİK güçlerimizi hedef alarak, ELEŞTİRİYE TABİ tutan. Bir kısım SOL GÖRÜŞLÜ,ATAİST görüşlü AKADEMİSYENLERE arka çıkan KILIÇDAROĞLU ve yandaşlarının hangi kafaya hizmet ettikleri açıkça görülürken, HDP ve PKK ile olan birliktelikleri ,olaylar arkasındaki ERMENİ gerçeğini ortaya koymuştur. CHP tarihsel olarak DİN’e ve İSLAM’a olan husumetinin bir örneğinide DEAS’ı bahane ederek, Diyanet’i eleştirme mantıksızlığı,” CAMİYE GİTMEZ’ki haberi olsun” yorumuyla gazetelere yansımıştır.

 

Diyanetin bu konudaki HUTBESİ bütün camilerde yapılmış olması, kafası dağınık Kılıçdaroğlu’nun tutarsızlığı olduğudur. 

Bir tarafta batılı güçlerin, bir tarafta Rusyanın yayılma politika ve faaliyetleri içinde, Dinsiz ve İmansız KÖMÜNİST bir yapılanmada olan, PKK ‘ya arka çıkan, içimizdeki HAİNLERİN , İhanetlerinin çeşitliliği saymakla bitmiyor. CHP nin bu meselede rölünün ise, HDP ne ise, CHP nin de aynı yolun yolcusu olduğudur.

 

Adalet ve Kalkınma Partisinin yaptığı hizmetleri akıllarına sağdıramayan SOL kesim, 1950 de bu yana taktik edindikleri, İFTİRA-YALAN-ÇAMUR ATMA-KARALAMA politikaları ile bu memleketi YIKMAK ve PARÇALAMAK istekleridir. Bu gün KALKINAN ve HER TEKNOLOJİYİ yapabilen ve UYGULAYABİLEN bir Türkiye gerçeği karşısında, şaşırmış olan bu zihniyet, ÇILDIRARAK ne söylediğinin farkında olmayan bir tablo ile ortaya çıkmaktadır.

 

Etrafımızdaki bütün fitne ve fesad’a, Bizans entrikalarına rağmen, YILMAYAN, zafer üzerine zaferler kazanan bir güçte olma gerçeğimiz, TÜRK ULUSUNUN yenilmezliğini, İMANINI ve İNANCINA göstermekte. HAİNLER için ancak KAHROLMA ve YOK OLMA seçeneği ortada durmaktadır.

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR