BAL'DA HEYECANLI HAFTALAR

BAL'DA HEYECANLI HAFTALAR

Türkiye Bölgesel Amatör Lig (Bal) 5. Grup'ta her hafta ayrı ve heyecan rekabet devam ediyor. Zirve yarışında Kastamonuspor 45 puan ile liderliğini sürdürürken en  yakıp takipçisi Yeni Amasyaspor. Samsun Bölgesel Amatör Lig 5. Grup'ta mücadele veren Samsun takımları arasında ki rekabet her hafta başka bir boyut kazanıyor. Termespor Lig 3'üncülüğü 34 puanla sürdürürken onu 27 puanla 5'inci sırada Çarşambaspor takip ediyor. Ladik Belediyespor ise 23 puanla 7'inci sırada yer alırken Bal Lig'i 5'inci grup sonunculuğu ise yılların eskimeyen takımı 1930 Bafraspor 11 puan ile 14'üncü sırada yer alıyor. Her hafta ayrı bir heyecana sahne olan Bölgesel Amatör Lig 5. Grup bana göre sezon sonuna kadar takımların arasındaki mücadele ve rekabet devam edecek görünüyor

1930 Bafraspor Bal Lig'in de veda maçlarını oynuyor. Çarşambaspor ve Ladik Belediyespor arasında ki kümede kalma savaşı var gücüyle devam ediyor. Şöyle önümüzdeki haftalara bir bakacak olursak Çarşambaspor deplasmanda Sinopspor'a konuk oluyor. Çarşambaspor konuk olduğu Sinop deplasmanından puan ve puanlarla dönmek zorunda. Ladik Belediyespor ise kendi sahasını iyi kullanarak Ulukavakspor'u mağlup etmesi gerekiyor. Olumsuz hava koşullarından dolayı 1 maçı eksik olan Ladik Belediyespor'un bütün hünerlerini ortaya koyarak kendi sahasından galip ayrılan taraf olmak zorunda şayet kar engel olmassa. Termespor şimdilik düşme potasından uzak yoluna emin adımlarla devam ederken deplasmanda Güzelorduspor'a konuk oluyor. Durum böyle olunca Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5. Grup'ta heyecan sezon sonuna kadar devam etmesi bekleniyor.

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5. Grup'ta bu sezon Samsun'u 4 takım temsil ediyor. Bu sezon Türkiye Amatör Lig 5.Grup'ta yer alan Samsun temsilcilerinden sıralamanın alttan son 2 takım otomatik küme düşüyor. Diğer takımda kümede kalması için Samsun Süper Amatör 2'inci ile Play-Off oynayıp kazanmak zorunda. Türkiye Bölgesel Amatör Lig'i bana göre 4'üncü Lig havasında devam ediyor ve 3'üncü lige çıkmanın tek yolu Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5.Grup'ta fikstürü 1'inci bitiren takım 3'üncü Lig'e terfi ediyor. Türkiye Bölgesel Amatör Lig'in amacı şehirler arasında ki yakınlaşmayı hızlandırarak güzel bir turizm hizmeti sunmuş olmasıdır. Bölgesindeki şehirlerin birbirleri ile kaynaşması amacını taşıyor. Samsun'da Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden takımlarımıza gazetem Denge Spor adın başarılar diliyorum.

HERŞEY BÜYÜK SAMSUN FUTBOLU İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR