ZAMANLA YARIŞIYORUZ

 

 


Samsunspor 2016-2017 sezonu öncesi kulüpte yaşanan belirsizlik ve sessizlik taraftarları ürkütmeye başladı.. Bazı futbolcuların Türkiye Futbol Fedarasyona alacaklarından dolayı Kırmzı beyazlı kulübü şikayet ettikleri, eski Teknik direktörler Erhan Altın ve Hüseyin Kalpar'ın avukatlarını devreye sokarak alacaklarını tahsil etmek istemeleri böylesine zor durumda olan Yönetimi iyiden iyiye çıkmaza sokmuş oldu.. Başarılı kalecimiz Furkan Köse'nin Kayserispor ve Buraspor'un transfer listesinde olması genç oyuncunun Samsunspor'dan olan alacaklarını kulübe bağışlaması sonucu Yönetim bu transfer sıcak baktığı öğrenild.. 


Sebebini söylemek istersem Furkan'ın yerini doldura bilecek Alt yapıdan yetişen genç filebekçi Orhan'ın üst düzey peformansı dolayı ile Furkan Köse'yi gözden çıkaracaklarını düşünüyorum.. Şiddetle maddi kaynağa ihtiyacı olan Samsunspor Yönetimin bu trasnferden gelecek olan parayı eski futbolcuların alacaklarına kullanacağını öğrendik.. Umarım Samsunspor bu trasnferden iyi rakamlarla karlı çıkar ve Yönetimde derin bir nefes alır.. 


Bir konuya daha deyinmek istiyorum.. Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç'ın Samsunspor Başkanı Erkut Tutu ile yaptığı kısa görüşme sonrası pazartesi günü daha detaylı bir göüşme yapacağı ve yola devam edip etmeyeceğinin kararı verileceği söylendi. Son öğrendiğim bilgiler doğrultusunda Samsunspor Yönetimin Kongre kararı almayacağını ancak Yönetim Kurulu olarak kendi aralarında yapacakları Basına kapalı toplantı ile radikal kararlar almaları bekleniyor.. 


Yazımın başıdna söylediğim gibi Samsunspor bu sezon'da zamanla yarışıyor... Sezonun erken açılması, Alt yapıdaki ve mevcut futbolcuların kaynaşmaları açısından 2016-2017 sezonuna kamp yaparak hazırlanması bekleniyor... Büyük bir maddi sıkıntı içerisinde olan Samsunspor'un tek kurtuluşunun bana göre Samsun Büyük Şehir Belediyesi ve İlkadım Belediyesinin ortaklaşa yapacağı Otopark yardımları ile Kırmızı beyazlı kulübün rahat bir nefes alacağına inanıyorum.. 


Son olarak şunu eklemek istiyorum.. Adana Büyükşehir Belediyesinin ve diğer Belediyelerin takımlarına yaptıkları katkıyı burada tek tek anlatmama gerek yok.. Bende bu köşemden bu Belediyelerin vereceği katkıların Samsunspor'un ayağa kaldıracağına inanıyorum.. HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN.. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR