Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

AB OYUNU

Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un ifadeleri ile Milli bir Ahit haline gelen İSTİKLAL MARŞIMIZ bize nerelerden nerelere geldiğimizi ve İstikbalimizin nasıl olması gerektirdiği en kısa ve özlü ifade eden mısralardan oluşmaktadır. 
Bin yılı aşkın bir zaman dilimi içinde VATAN olan ANA DOLU Türk ulusunun kök saldığı, Uğruna kanını akıttığı, kanı ile Vatan yaptığı kutsal bir toprak parçasıdır. Erenleri, Alperenleri, Mehmetleri, Mehmetçikleri ile, her karışına kanını akıttığı topraklarımız. Tarih içinde bir çok düşman güçler tarafından istila denemelerine rağmen, netice alamamışlar, değişik bir staretijisi ile, içimizde her daim olmuş bulunan HAİNLER vasıtası ile VATANA İHANET suçu işletilerek bölme ve parçalama girişimleriyle muhatap olduğumuzdur. 
Bize dost gözüken, Dünün düşmanları, Türk’ü nasıl yok ederiz, planlarını, Bu gün PKK ve HDP Üzerinden sahneye konmuş, Binlerce Güvenlik insanımız şehit edilirken, Bölgesel halk’ ında mağduriyetine sebebiyet verilmiştir. 
AB. ye gireceğiz sevdası ile, 60 yıldır bekletilen Türkiye Cumhuriyeti hükümetleri, bu süreçte Ülkemizdeki yasaları “UYUM YASALARI “ adı altında değişiklikler önererek değiştirmekte, Suç unsurunun altında yatan, Mağdurun hukuku bir tarafa atılarak, Suçluların korunması görüntüsünü ortaya çıkarmaktadır. 
PKK. nın başı olarak bilinen Abdullah Öcalan’ın (asıl ismi Ermenice) (Artin Agopyan) TCK. 125 maddesi hükmü gereğince VATAN İHANET suçu ile İDAM CEZASINA çarptırılmış olmasına rağmen, ertelenerek zaman içinde İdam cezasının MÜEBBET HAPSE çevrilmesi, bu VATAN HAİNİNİN hala hapishanede özenle bakılıp gözetilmesi gibi bir durumu ortaya çıkarmıştır. 
Bize AB. Tarafından dayatılarak,  kaldırılan TCK. nın 125 maddesi yerine, 12 Nisan 1991 tarih ve 3713 no lu “Terörle Mücadele Kanunu” ile yeniden yorumlanarak, İDAM CEZASI ortadan kalkmıştır. 
Buna rağmen, AB. nin temelini teşkil eden İtalya Ceza Kanunu 290-291 maddesi / Alman Ceza Kanununun 90, 90-a, 90-b hükümleri. Avusturya Ceza Kanununun 248. Maddesi. Hollanda Ceza Kanununun 92-111-132-137. Maddeleri. İle Devlet ve Devlet Bütünlüğüne, Devlet Büyüklerine ve Kurumlarına karşı işlenebilecek suçları en ağır şekilde cezalandırıllarken 
Bizde, TCK. nın 301. Maddesi üzerindeki Türklüğe, Cumhuriyete ve Devletin organlarına alenen aşağılayan eylemlerde bulunanlara 6 aydan 3 yıla kadar verilen ceza ile ilgili hükmü kaldırarak, gel bana ne istersen de, diyen bir uygulamanın hangi hukukla izah edilebildiğinin anlaşılmazlığıdır. 
Frank Dink, in Türklüğe yaptığı hakaretlerin ve bu yolda aldığı cezanın söz edilmediği günümüz basın ve medyasındaki ifade cambazlığının, PKK. Olaylarında şekillenen ve Mecliste dillenen İHANET lerle ortaya çıkması,  batının bizi içine çektiği HUKUK aldatmacası, Fransa da ki direnişçilere Polisin uyguladığı ŞIDDET’in ne denli bir ikilem içine çekildiğimizi göstermesi bakımından ilginçtir. AB nin bize oynadığı oyun ortadadır. Tek çıkar yolun MİLLİ POLİTİKA ve MİLLİ olan kanunlardır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR