YAŞAMA DAİR

O kadar çok güzellik var ki yaşama dair, günümüzde yaşamak bile çok güzel. 

Temiz bir hava spor yapmak  gezmek eğlenmek çalışmak bile çok güzel. 

Şu an Covid-19 ile mücadele ederken her şeyin kıymetini daha iyi anladık yaşadığımız dünya doğa bize daha güzel gelmeye başladı. 

İnsanlarla olan  muhabbetlerimiz birbirimize sarılmalarımızı özledik, meğer pek çok güzellik varmış hayatımızda  kıymetini bilmediğimiz, eksilince hayatımızdan anlayabileceğimiz. 

Bayramlarımızdaki coşkulu  kutlamalarımız, büyüklerimize ettiğimiz hürmetlerimiz ellerini öpüp hayır dualarını almalarımız, çocuklara gösterdiğimiz sevgilerimiz ne güzel değerlerimiz. 

Normalleşme sürecine girdiğimiz şu günlerin çarçabuk ilerleyip bu hastalığın ortadan kalkması dileğim, yine o güzel restorantlarımız da o eşsiz lezzetleri sevdiklerimizle hoş sohbetlerle paylaşabilmek  parklar da sahillerde gezip eğlenebilmek yaşamın akışına bırakabilmek ümidi içimizdeki özlemlerin bitmesi dileğimle.

Önümüzde ramazan bayramı var bu bayram da buruk geçecek umarım her şey eskisinden de  güzel  olacağı günlere doğru gider günlerimiz her şeyi çok özledik sabrettik normalleşme ile daha güzel günlerin yaşanacağı güzel yarınlar dileğimle ramazan bayramımızı şimdiden kutlar sağlıklı güzel yaşamlar dilerim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Filiz Yeni Arşivi
SON YAZILAR