Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

WANTED ( ARANIYOR )

TEFEKKÜR

Dursen Özalemdar

 

WANTED  (  ARANIYOR )

 

 

Dağdaki PKK nın elebaşlarının BAŞINA Devlet ÖDÜL KOYDU. İHBAR EDEN-KELLESİNİ GETİRENE  DÖRT MİLYON TL. ÖDEYECEK. İyi para  da, bu adamlar bu kadar eder mi.

 

Alışık olmadığımız bir uygulama, Genel de Amerikan kovboy filmlerinde gördüğümüz bir tablo, Yüz sene evvelki Amerika nın Eşkıyalar, Gangsterler ve Çeteler için uygulanmış bir metot. Bunlara karşıt, Bir de KELLE AVCILIĞI mesleği geliştirilmişti. Kiminde Şerif Rozeti, Kimi de halk kahramanı SİLAHŞOR görüntüsünde, Biz de Amerika nın, Yüz sene önceki hallerini PKK ile bu zamanda yaşıyoruz. Bir fark ile. Amerika Parlamentosuna girmiş SİYASALLAŞMIŞ gangsterler yoktu. Bizdeki fark işte bu….

 

Bir de üstüne, BAKANLIK VERİLDİ. Mesuliyet yüklenince ne yapacakları merak konusu olmuş. Kırk yıllık  *YANİ hiç olur mu KANİ demişlerdi. Bunlardan kırk yıldır bu milletin görmediği bir ihanet şeklimi kaldı.  Bütün hayatları HAİNLİK ve İHANETLE geçiyor.

 

 

Bu da BDP Başkanı Demirtaş’ın ağabeyisi, PKK militan başlarından, Biri DAĞ’ da, Biri MECLİS’ te. Daha niceleri var. Türk Milletini TÜKÜRÜTLE BOGARIZ diyenden, BİZ ARKAMIZI PKK ya VERDİK diyene, Bu olanlara en saf insan dahi güler ve KATRANDAN OLMAZ ŞEKER, CİBİLLİYETİ NEYSE ONA ÇEKER der. Bunların çok maskeli hallerini gördük. Yedi haziran öncesi, Eline saz verilip, Sempatik tavırlar içinde röl verilen Selahattin Demirtaş’ la, onları organize eden, sözde ÖZGÜR BASIN taraftarlarını. Hepsi hile ve entrika olduğu bir ayı aşkın bir zamandır yaşanan katliamlar ile ortaya çıktı.

 

Geziciler ve bunlara çanak tutan, VATAN HAİNİ BASIN, FIRAT’ı niye MANŞET yapmıyor.  

Gezi parkı eylemlerinde, elinde sapanla polise çelik bilye atan, Terörist çocuk için yeri gögü yaygaraya getiren BASIN ve PKK yanlışı ünlüler NİYE HİÇ SES ÇIKARMIYOR. Bunlar bir zamanlar ECEVİT’in agzından düşürmediği TÜRK değil, TÜRKİYE’li olan bir zihniyetin ürünüdürler. ÖZGÜR basın dedikleri de ülkemizi  yıkmak isteyen TURUVA ATLARIDIR. 

(* YANİ = Ermeniyi ifade eden.)

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR