Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

TEHDİT DİLİ

Kılıçdaroğlu nun siyasetteki İFLASININ göstergesi, DİLİNİN TEHDİT e dönüşmüş olmasıdır. ÇARESİZLİK ve BATAKTAKİ hali, şahıslardan ziyade, KİTLELERİ TEHDİT etme halinin NORMAL OLMADIĞIDIR. ÖGRETMENLERİ, ÖGRETMENLER GÜNÜNDE,

ÇİFÇİLERİ KENDİ GÜNDEMİNDE,

BÜROKRATLARI, KAMU GÖREVLİLERİNİ,

Şimdi de; ESNAFI ALDIĞI HEDEFİNDE

TEHDİT ETMESİ, Normal bir hal değildir. Bunun TIBBI BİR VAK KA olduğu HEKİMLERİMİZE AİTTİR. İşi siyaseten düşünsek. Seçmen çoğunluğunu teşkil eden, CUMHUR İTTİFAKININ taraftarı olan kitleler, bundan herhangi bir KORKU ve ENDİŞEYE KAPILMAYACAKLARI GERÇEĞİNE rağmen, SİYASETEN böyle SAPIK bir SÖYLEMİ, normal bir insanın, Siyasetçinin, yapmasının SIHHATİ konusunda, konunun sağlıksızlığı yönünden, ancak, PİSİKOLOJİK ve AKLİ MELEKELERDEKİ ARAZ I NEDENİYLE MASAR OSMANLIK! müşahedeyi gerektiren bir hal olduğudur.

Elbette ki, her sapmanın, bir çizgisi var. ERMENİLERİN, AZERBEYCAN la olan SAVAŞINDA MAĞLUP olmaları. 27 yıl İŞGAL altında tuttukları KARABAĞ “dan PALAS PANDIRAS KAÇMALARI , Bizdeki KIRIPTOLARI da, DERİNDEN VURMUŞTUR. Sinir KIRIZLERİ geçiren, Siyasettekilerde de ABUK, SABUK ifadeler ve yollara saparak KAMU NEZDİNDE “ BU ADAM NE DİYOR, NE BİÇİM KONUŞUYOR, NE GÜCÜ VAR Kİ TEHDİT EDİYOR. BU KAFAYI YEMİŞ” gibi ifadelere muhatap olmanın, BİR BATIŞIN ve İFLASIN GÖSTERGESİ OLDUGUDUR.

ABD, İSRAİL ve BATILI DESTEKLİ, CHP ve HDP oyunun, ADALET VE KALKINMA PARTİSİ HÜKÜMETİNCE gerek SİYASİ ve ASKERİ yönden İMHASI, aşamasında KIRIPTO KILIÇDAROĞLU”nun  çıkışlarının siyaseten İNTİHAR görüntüsü olduğudur.

Hakkında SUÇ teşkil eden 300 e yakın DOSYANIN, dokunulmazlık ZIRHI kaldırıldığında, bir BALYOZ gibi başında PATLAYACAĞIDIR. Bu sefer, kime vekillik vaat ederek kendini kurtarabileceği sorulmalıdır.

TELEFONDAN RESİMLER 078.jpg  

24. dönem GENELKURMAY BAŞKANIMIZ HİLMİ ÖZKÖK “un yerindeki tespiti ile 100 yılı aşkın zamandır, Ülkemiz üzerindeki İNGİLİZ hâkimiyetinin kırılma noktasında Feveranların, DÜŞMANLARA pirim sağlayamayacağıdır. HAKKIN GELDİĞİ, BATILIN ZAİL OLACAĞIDIR.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR